Nieuws

Nieuws

DON’T MISS A THING!

DON’T MISS A THING!

Maak alles mee van het Wereldcongres, slaap in het Holland Hotel!

Speciaal voor de Nederlandse JCI delegatie hebben wij een exclusieve deal kunnen maken met het Lloyd hotel Amsterdam.

Meer dan 70 leden zijn je al voor gegaan dus wacht niet langer met boeken want OP = OP.

Hotelkamers zijn beschikbaar vanaf €71,- per nacht voor 2 personen.

Dus, boek nu je kamer in het Lloyd hotel Amsterdam via http://www.lloydhotel.com met promotiecode: proudtobedutch

CvA 7 oktober 2017 en rondleiding ASR

CvA 7 oktober 2017 en rondleiding ASR

Op 7 oktober aanstaande staat het derde College van Afgevaardigden gepland, we zijn daarvoor te gast bij ASR in Utrecht. Vanaf 12.30 uur start de ontvangst met lunch, waarna om 14.00 uur het CvA start en na het CvA sluiten we af met een borrel.

Bij voldoende belangstelling is het mogelijk om voorafgaand aan het CvA, om 13.00 uur, deel te nemen aan een rondleiding door het compleet verbouwde pand van ASR.

Oproep voor vrijwilligers tijdens het JCI Wereldcongres 2017

Over 7 weken is het zo ver, dan vindt in Amsterdam het JCI Wereldcongres 2017 plaats. De week zal in het teken staan van vier Sustainable Development Goals (SDG’s): employment, education, climate change en social equality. Vijf dagen lang kunnen bezoekers sparren en kennis en vaardigheden uitwisselen met JCI leden en bijzondere strategische partners. 

Straal jij ook in het oranje?!

Het aftellen is begonnen! Nog maar een paar weken en dan gaat het Wereldcongres van start! Velen van jullie zullen al een congresticket hebben maar heb je ook die mooie oranje WC polo al? Bestellen kan via onderstaande link. Indien je je polo uiterlijk woensdag 4 oktober hebt besteld en je bent op 7 oktober aanwezig bij het CvA, dan kan je de polo daar ook gelijk afhalen. (Geef dit dan ook aan op het bestelformulier.) Het volgende afhaalmoment is tijdens het WC zelf. Dus bestel snel en kleur samen met ons het Wereldcongres oranje!

https://www.jciwc2017.com/shop/

Tweede Futureproof JCI MGZN komt eraan!

Tweede Futureproof JCI MGZN komt eraan!

Kan jij hem nog herinneren, ons eerste inspirerende Futureproof én interactieve JCI MGZN?

Met daarin een overzicht van verschillende gave landelijke JCI-events. Een terugblik op het januari CvA en een vooruitblik naar het mei CvA. Leerde je een JCI lid dat in de spotlights werd gezet, een JCI lid als firsttimer een event bezocht of een JCI lid die een Award won, beter kennen. En las je waar de landelijke teams zoals Business, Training & Development en Community druk mee bezig waren. 

Kandidaat-federatiebestuur JCI Nederland 2018 stelt zich voor!

Tijdens het CvA van 7 oktober aanstaande in Utrecht staat de verkiezing van het bestuur van JCI Nederland van 2018 op de agenda. Daarom stellen wij ons graag even aan jullie voor.

Ieder van ons heeft natuurlijk zijn of haar persoonlijke motivatie om zich kandidaat te stellen voor een functie in het Federatiebestuur.

Onze motivaties lees je hier!

‘Futureproof’ samenwerken met partners voor het Wereldcongres

‘Futureproof’ samenwerken met partners voor het Wereldcongres

Een Wereldcongres organiseer je nooit alleen! Daarom is team Partnerships volop aan de slag om mooie partners aan het Wereldcongres te verbinden. Deze partners zullen zichtbaar zijn via de onderdelen die zij mede mogelijk maken. In de komende periode mag je verwachten dat deze partners steeds meer zichtbaar worden en ook tijdens het congres zelf krijgen zij de ruimte om zich goed te laten zien.

JCI Training & Development Kamertrainingen

JCI Training & Development Kamertrainingen

Dat er voor iedere Kamer een passende kamertraining te boeken is blijkt wel uit de ervaring van JCI Heerenveen. Kamerlid Jozé Danen vertelt over haar ervaring met JCI Training & Development en welke kamertrainingen dit jaar een positieve impact hebben gehad op haar Kamer. 

Jouw bijdrage telt! Help jij mee?

Jouw bijdrage telt! Help jij mee?

Op dit moment zijn er veel vrijwilligers volop aan de slag om de laatste voorbereidingen te treffen. De tijd vliegt en we gaan de laatste drie maanden in voordat het Wereldcongres van start gaat. Dit betekent dat we de uitvoerende fase ingaan en daar kunnen we zeker meer organisatorische hulp bij gebruiken! 

College van Afgevaardigden 7 oktober

College van Afgevaardigden 7 oktober

Heb jij 7 oktober al in je agenda staan? Dat is namelijk de datum van het derde en laatste College van Afgevaardigden (CvA) van dit jaar. Zoals eerder aangekondigd is er geen Nationale Conventie dit jaar omdat wij, JCI Nederland, van 6 tot 10 november gastheer en vrouw zijn van het WereldCongres.

Op zaterdag 7 oktober zijn wij te gast bij ASR Verzekeringen in Utrecht waarbij we starten met een lunch en daarna doorpakken met het CvA. Na de vergadering zal er nog een kleine borrel zijn, waarbij je op je gemak nog even na kan praten. 

Het WC programma onder de loep

Het WC programma onder de loep

Minder dan 100 dagen en dan…… vindt het Wereldcongres in Nederland plaats! Veel leden zijn aan de slag om alles voor te bereiden en een fantastisch congres neer te zetten. Hier komt enorm veel bij kijken! We willen je daarom graag informeren over wat er momenteel achter de schermen gebeurt.

JCI Quadrivium organiseert “The Qukes”!

JCI Quadrivium organiseert “The Qukes”!

Netwerken, sporten én gezelligheid samen op één dag. The Qukes is een zakelijk sportevenement waar bedrijven, ondernemers en young professionals elkaar vinden en tegelijkertijd het goede doel steunen.

Ongeveer 100 deelnemers ontmoeten elkaar op zaterdag 30 september 2017 bij RC The Dukes in Den Bosch voor een rugby clinic, om vervolgens op vriendschappelijke wijze te strijden voor een plaats in de finale. Maak je geen zorgen over blessures. Tijdens dit vriendschappelijke toernooi spelen we zonder fysiek contact. Zo houden we het voor iedereen leuk.

Lustrumeditie JCI Haarlemmermeer Rally!

Lustrumeditie JCI Haarlemmermeer Rally!

Op 24 september staat al weer de 5e editie voor de deur van de Haarlemmermeer Rally. Een mooie mijlpaal! Wat in 2012 begon als een klein evenement met maar 12 auto's is dat nu uitgegroeid tot een begrip in de regio! Jaarlijks rijden er zo een 70 auto's mee. Alles wordt uit de kast getrokken om er weer een bijzondere rally van te maken. Ook dit jaar bezoeken we nieuwe locaties en hebben wij voor jou een fantastische route uitgestippeld.

Interactieve Meeting (the Neighbour) Chambers

Interactieve Meeting (the Neighbour) Chambers

JCI Haarlemmermeer vindt het belangrijk om contact te houden met omliggende kamers. We hebben best een aantal borrels staan en ook verschillende uitnodigingen komen voorbij. Met deze borrel willen we elkaar graag spreken over oa. het College van Afgevaardigden (CvA) in oktober en kunnen vergelijkbare commissieleden elkaars ervaringen uitwisselen. 

Jouw hulp maakt het verschil!

Jouw hulp maakt het verschil!

We gaan de laatste drie maanden van voorbereiding in voor het Wereldcongres. Dit betekend dat we veel meer de uitvoerende fase ingaan en hier horen hele leuke functies bij die je in dit nieuwsbericht kunt terugvinden.

Heb je nu een uurtje per week over of misschien de komende maanden iets meer tijd? Er zit vast een functie tussen die bij jou past! Jouw hulp (groot of klein) maakt voor ons als organisatie een wereld van verschil!

[12 3 4 5  >>  

Partners

jci partners 2
jci partners 2