Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

JCI Nederland verstuurt elke twee weken een digitale nieuwsbrief. Een abonnement op de nieuwsbrief is gratis. De nieuwsbrief van JCI Nederland komt uit, bij voldoende nieuws, op donderdag in de even weken. De deadline voor het aanleveren van berichten is vrijdag 17:00 uur vóór het uitkomen van de nieuwsbrief.

 

Richtlijn aanleveren nieuwsberichten

Onderstaande richtlijn kan als leidraad gebruikt worden om nieuws aan te leveren teneinde het gepitchte project zo goed mogelijk te profileren op de website en in de nieuwsbrief van JCI Nederland.

 

docxRichtlijn aanleveren nieuwsberichten

 

Abonneren?

JCI-leden die staan geregistreerd in de Digitale Leden Administratie (DLA) ontvangen automatisch de nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrief niet ontvangen, kun je deze optie uitvinken in de DLA.
Niet-leden kunnen helaas niet opgenomen worden in de mailinglijst van de JCI Nieuwsbrief. Lid worden van het JCI ? Meld je aan via het contactformulier.

 

Global news!

JCI Headquarters in St. Louis (Missouri, Verenigde Staten) publiceert een maandelijkse nieuwsbrief, de Be Better Newsletter. In deze nieuwsbrief staat onder andere informatie over internationale activiteiten, zoals wereldcongressen, area meetings en projecten die wereldwijd worden gedragen. Bekijk de Be Better Newsletter van JCI Headquarters op www.jci.cc.

 

Verschijningsdata

nieuwsbrief 2017

Verschijningsdata

De nieuwsbrief van JCI Nederland komt, bij voldoende nieuws, uit op donderdag in de even weken. Kijk onderstaand voor een overzicht van de exacte data in 2017. 

 

 

 

Deadlines aanleveren artikelen

nieuwsbrief 2017

Deadlines aanleveren artikelen

De deadline voor het aanleveren van berichten is vrijdag 17:00 uur vóór het uitkomen van de nieuwsbrief. Zie overzicht voor de data van de nieuwsbrief.

 

 

Partners

jci partners 2
jci partners 2