slide2 slide5 kernwoorden_500_340 HRK JCI_inBusiness kernwoorden_2_500_340

Zakelijk netwerk

JCI organiseert zakelijke evenementen op lokaal, regionaal en landelijk nivieau. Je krijgt er in een keer een netwerk van circa 2.500 leden bij. Lid zijn van JCI schept een band en opent deuren die anders gesloten zouden blijven.

Lees meer

Lid worden

Lid zijn van JCI bied je de gelegenheid jezelf te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden. Tot onze oud-leden behoren mensen als Kofi Annan en Bill Clinton. JCI is gelieerd aan de Verenigde Naties.

Lees meer

Impact  

Resultaten realiseren voor de duurzame groei van onze maatschappij en de mensen die zich daarvoor inzetten.

 

Motivate

Trots zijn op de impact die we samen creëren.

 

Invest

Duurzame continuïteit van JCI Nederland versterken door gerichte investeringen te doen.

Community

Samenwerking met partners als Het Rode Kruis en Cordaid.

Business

Ontmoeten, netwerken en leren van elkaar.

Collaborate

Interne én externe samenwerking om samen tot meer verbinding en impact te komen.

Connect

Realiseren van proactieve verbinding vanuit JCI op lokaal, nationaal en internationaal niveau.

Welkom

 

 

Van harte welkom op de website van JCI Nederland! Je hebt zojuist misschien wel je eerste stappen gezet naar persoonlijke ontwikkeling binnen een van de leidende netwerken van Nederland voor jonge mensen tot 40 jaar. We zijn namelijk geen serviceclub, maar een vereniging die zich richt op de ontwikkeling van mensen, de maatschappij en het bedrijfsleven. In een snel veranderende wereld worden netwerken van jonge mensen veel belangrijker. Die veranderende wereld vraagt andere vaardigheden en een nieuwe manier van denken: in oplossingen. 

Dat kan bij uitstek bij JCI!

 

Met ongeveer 2500 leden verdeeld over bijna 100 Kamers in Nederland, richten wij ons op sociale relaties die samen tot ontwikkeling komen ten behoeve van jezelf, het bedrijfsleven en de maatschappij. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zowel lokaal, nationaal als internationaal!

2017 is extra speciaal voor JCI Nederland. We verwelkomen dit jaar 5000 internationale leden van JCI tijdens ons Wereldcongres dat in Nederland zal worden gehouden tussen 6 en 10 november, wat ook toegankelijk zal zijn voor niet-leden. We heten je van harte welkom op een van onze evenementen!

 

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

 

Ruud Tuithof – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voorzitter JCI Nederland 2017

 

 

 

Nieuws

 • Nieuwe bestuursleden Stichting JCI Wereld Congres in Nederland

  Nieuwe bestuursleden Stichting JCI Wereld Congres in Nederland

  De afgelopen weken is er door het Stichtingsbestuur van JCI Wereld Congres in Nederland gekeken naar een invulling van de rol van Logistics & Venues Director. Omdat we dichter bij het congres in een steeds meer uitvoerende fase komen is besloten om deze rol niet opnieuw in de huidige vorm in te vullen, maar deze uit te splitsen.

  We kunnen met trots melden dat per direct Pleuni Timmermans, Kristen van der Rijst en Gea Harder toetreden tot het bestuur.

 • Nog 7 nachtjes slapen..

  Nog 7 nachtjes slapen..

  ..en dan ontvang je van ons een bijzondere mail, namelijk een Special Edition van het JCI MGZN. Een magazine dat volledig is toegewijd aan de Global Goals

 • Robert-Jan van der Poel nieuwe Secretaris-Generaal JCI Nederland

  Robert-Jan van der Poel nieuwe Secretaris-Generaal JCI Nederland

  Per 1 juli 2017 is Robert-Jan van der Poel de nieuwe Secretaris-Generaal van JCI Nederland. Robert-Jan zal de taken overnemen van Tim Konings, die zich recent heeft teruggetrokken als SG in verband met privéredenen.

   

  Robert-Jan is al verbonden aan het Federatiebestuur als Penningmeester. Hij zal beide taken combineren en zal hierbij ondersteund worden door een team.

 • JCI-Ski 2017 in Gerlos en JCI-Ski 2018 in ...?

  JCI-Ski 2017 in Gerlos en JCI-Ski 2018 in ...?

  Afgelopen maart zijn we met een prachtig aantal deelnemers (27!) afgereisd naar Gerlos in het Zillertal van Oostenrijk. Wat een prachtweek hebben we gehad! Een optelsom van hoogtepunten: het hotel was fantastisch, het skigebied schitterend, het weer stralend, Gerlos onderscheidend, de après-ski ongeëvenaard en de groep briljant. Wat een heerlijke sfeer. De roep om meer klinkt voortdurend in onze oren.

 • Aankondiging Secretary General Kofi Annan is viral gegaan

  Aankondiging Secretary General Kofi Annan is viral gegaan

  Je kan het bijna niet gemist hebben, maar een maand geleden hebben we voormalig UN Secretary General Kofi Annan mogen aankondigen als onze grote keynote tijdens het Wereldcongres dit jaar in Amsterdam!

   

  Het bericht is op Facebook door maar liefst ruim 137.000 (unieke) mensen gezien, is 819 keer gedeeld en 639 keer geliked. Aantallen die we echt nooit hadden durven dromen! 

 • Midrate tarief Wereldcongres geldig tot en met 30 juni

  Midrate tarief Wereldcongres geldig tot en met 30 juni

  Nog geen ticket geboekt voor het Wereldcongres? Wacht dan niet langer! Het midrate tarief van € 525,00 loopt nog maar tot en met 30 juni aanstaande! Op de website is inmiddels veel informatie te vinden over het programma. Dus meld je snel aan! 

 • 5 augustus 2017: Skûtsjesilen in Fryslân

  5 augustus 2017: Skûtsjesilen in Fryslân

  Elk jaar houden de skûtsjes Friesland in de 'besnijing', oftewel ze houden Friesland in hun ban. Iedereen die ook maar iets voor het zeilen voelt, volgt de strijd tussen de oude vrachtschepen op de voet.

 • Sittard Summernightrun 2017

  Sittard Summernightrun 2017

  Dit jaar organiseren Wilma Running, MovendiuM, A.V. Unitas en JCI Swentibold op 8 juli van dit jaar de tweede Summernightrun in én om het Fitland complex! Een uniek hardloopevenement voor (vooral) jong en oud met 3 verschillende afstanden. Circa 1, 2 of 4 km met stormbanen, ballenbakken en veel trappen (geen zand of water). Het parcours gaat dwars door het Fortuna stadion inclusief businessruimtes en het Fitland complex. Deelnemen kan al vanaf 6 jaar!

 • Beste Project van de Maand Awards

  Beste Project van de Maand Awards

  Maar liefst 2 projecten zijn in mei ingediend voor het Project van de Maand! Ontzettend leuk om te zien wat voor een mooie en waardevolle projecten we als JCI’ers zoal realiseren. Graag delen we dit met jou!

  Laat ons via de online poll weten wie volgens jou dé winnaar is voor het Project van deze maand. Dus stemmen allemaal!

  Klik hier voor meer informatie én om te stemmen!

JCI Nederland op Twitter

Partners

jci partners 2
jci partners 2