Landelijke organisatie

Wil je weten welke leden landelijk actief zijn? En wie je voor landelijke zaken kunt benaderen?

Kijk hieronder om de namen en contactgegevens van de betrokken personen te vinden!

 

Federatiebestuur

Federatiebestuur 2017

 

 

Het Federatiebestuur van JCI Nederland wordt gevormd door de nationaal voorzitter van JCI Nederland en zijn bestuursleden. Naast de vice-voorzitter, secretaris, penningmeester, legal counsil hebben de voorzitters van de verschillende landelijke teams eveneens zitting in het bestuur. Elk jaar wisselt het Federatiebestuur ('one year to lead').

 

 

 

 

Team Internationaal

Team Internationaal

Team Internationaal legt connecties met andere pijlers die een internationaal verlengstuk van het meer lokaal gerichte active citizenship kunnen gebruiken.

 

Team Business

Team Business

Team Business draagt zorg voor beleid van de pijler Business.

 

Onder de naam 'JCI in Business' worden netwerkbijeenkomsten door het hele land georganiseerd. Verder staan bedrijfsbezoeken en het Wereldhandelsspel op de agenda. Internationaal gezien in TOYP en belangrijk speerpunt.

 

Wil je meer informatie over wat team Business doet? Klik dan hier!

 

JCI business is OK

 

Team Training & Development

Team Training & Development

Team Training & Development ontwikkelt nieuwe trainingen, leidt nieuwe JCI trainers en JCI Insights Discovery Practioners op, en biedt de Kamers een mooi programma aan ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Wil je meer informatie over wat team Training & Development doet? Klik dan hier!

 

leidt nieuwe JCI trainers en JCI Insights Discovery Practioners op

Team Marketing, Communicatie & PR

Team Marketing, Communicatie & PR

Team Marketing, Communicatie en PR draagt zorg voor de communicatie-uitingen van JCI Nederland, zoals de website, de nieuwsbrieven, het beheer van social mediakanalen, de informatiebrochures, etc.

 

Wil je meer informatie over wat team Marketing, Communicatie en PR ter beschikking stelt? Klik dan hier!

 

Team Community

Team Community

Ben je maatschappelijk betrokken en wil je een positieve impact maken op je omgeving? Ben je geïnteresseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen? De eerste stap om hiermee aan de slag te gaan is door lid te worden van je lokale JCI organisatie.


Van hieruit kan je aan de slag met partners om mooie projecten te realiseren in de lokale, nationale of internationale omgeving. Dit kan zowel zijn door handen uit de mouwen te steken, geld in te zamelen als door het inzetten van je kennis en je netwerk.

 

SPC

De Strategische Planningcommissie (SPC) is een adviescommissie van het federatiebestuur. Zij stelt een lange termijnvisie van JCI Nederland op en brengt deze waar nodig onder de aandacht van het College van Afgevaardigden. Zij toetst of het beleid van het federatiebestuur en de uitvoering daarvan past binnen deze visie en zij fungeert als klankbord voor het (inkomende) bestuur, commissies en teams bij het opstellen van het nieuwe beleid.

 

Commissie Relatiemanagement (CRM)

Waarom een team voor relatiemanagement?

Als team relatiemanagement willen wij samen met (potentiele)partners streven naar duurzame en wederkerige ‘win win’ zodat zowel de partner als de JCI kamers waarde uit de partnership halen.

 

Lees meer over wat en hoe wij dat willen doen in onze visie op ‘Relatiemanagement’. Benieuwd wie onze partners zijn? Kijk dan op onze partnerpagina.

Vertrouwenscommissie

Hieronder de leden van de vertrouwenscommissie. Meer informatie te vinden in het reglement. Download reglement vertrouwenscommissie

 

marion de groot

Marion de Groot


Voorzitter
JCI Nederland

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 logo-jci-nederland

Diewke Timmerman


Vertrouwenspersoon
JCI Nederland

 

 logo-jci-nederland

Brecht van Schendel


Vertrouwenspersoon
JCI Nederland

 

 

 

 

Secretariaat

Het Secretariaat van JCI Nederland is het eerste aanspreekpunt voor de leden als het gaat om ledenadministratie en informatieverzoeken. Ook voor iedereen die (nog) géén lid is van JCI, maar graag meer informatie ontvangt.

 

DLA Handleiding

De nieuwe digitale leden administratie (DLA) geeft ons een aantal extra mogelijkheden. Om daar optimaal gebruik van te maken treffen jullie bijgaand een tweetal handleidingen aan. Een voor jullie lokale websitebeheerder en een voor jou als lokale secretaris.

 

Bestuur JCI Wereldcongres 2017

Bestuur JCI Wereldcongres 2017

Bekijk hier het bestuur van het Wereldcongres 2017 in Nederland.

 

 

Partners

jci partners 2
jci partners 2