SPC

De Strategische Planningcommissie (SPC) is een adviescommissie van het federatiebestuur. Zij stelt een lange termijnvisie van JCI Nederland op en brengt deze waar nodig onder de aandacht van het College van Afgevaardigden. Zij toetst of het beleid van het federatiebestuur en de uitvoering daarvan past binnen deze visie en zij fungeert als klankbord voor het (inkomende) bestuur, commissies en teams bij het opstellen van het nieuwe beleid.

 

Samenstelling
De SPC bestaat uit zes tot acht personen die elk voor twee jaar worden benoemd; het is de bedoeling dat jaarlijks drie personen aftreden. De leden van de SPC worden benoemd door het College van Afgevaardigden op voordracht van het federatiebestuur.

 

De SPC bestaat per 1 januari 2016 uit:
- Harold van Kraaij (Voorzitter SPC)

- Myrtha Smoorenburg-Davina (Secretaris SPC)

- Bart van den Meiracker

- Mark Veldhuizen

- Brecht van Schendel

 

Strategie van JCI Nederland
Het College van Afgevaardigden heeft in haar vergadering van 4 oktober 2014 de strategie van JCI Nederland vastgesteld, op voordracht van de SPC. Deze strategie kun je hier vinden.

 

Om te toetsen of de verschillende federatiebesturen met hun beleid deze strategie volgen, stelt de SPC KPI’s op. Deze KPI’s worden ter besluitvorming aan het College van Afgevaardigden voorgelegd.

 

Contact
Mocht je iets willen voorleggen aan de SPC, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Partners

jci partners 2
jci partners 2