Awards

Awards

Elk jaar tijdens aan het einde van het jaar, tijdens de Besturen Introductiedag / Besturen Afscheidsdag (BID/BAD) rijkt JCI Nederland de landelijke awards uit aan de kamers en leden die de gaafste projecten hebben weten te realiseren of anderzijds erg verdienstelijk zijn geweest voor het JCI! Heeft jouw kamer een gaaf project georganiseerd en denk je dat dit wellicht een award-waardig project is? Dien dit dan officieel in bij het Awardsteam. Want wat is er nou gaver dan het vieren van succes?

Awards jureren

Je kunt ook meedoen aan de jurering van awards. Zowel op landelijk niveau als tijdens het Europees- en wereldcongres.

 

Een award indienen

Een award indienen

Het indienen van een award gaat door middel van een scrapbook. Hierin omschrijven jullie kort en krachtig, wat het doel van het project was, hoe jullie dit hebben gerealiseerd en hoe het past binnen de doelstellingen van het JCI en haar pijlers. Natuurlijk is het helemaal leuk als je ook kunt verwijzen naar mooie foto’s, video’s en/of (pers)berichten. Met nadruk; dit hoeft geen dikke lap tekst te woorden, de jury zal naar meer criteria kijken dan het aantal A4'tjes.

 

Awardhistorie

Een overzicht van de awards en de winnaars van de afgelopen jaren welke zijn uitgereikt aan kamers of leden die zich bijzonder hebben ingezet voor JCI.

 

Nationale awards

Binnen JCI Nederland zijn er vier categorieën voor nationale awards

1. Kamer Awards
2. Project Awards
3. Persoonlijke Awards
4. Speciale Awards

 

Poll Project van de Maand 2017 #1

Poll Project van de Maand 2017 #1

De eerste projecten zijn ingediend voor het Project van de Maand! Ontzettend leuk om te zien wat voor een mooie en waardevolle projecten we als JCI’ers zoal realiseren. Graag delen we dit met jou!

Laat ons via de online poll weten wie volgens jou dé winnaar is voor het Project van de maand. Dus stemmen allemaal!

Poll Project van de Maand 2017 #2

Poll Project van de Maand 2017 #2

Maar liefst 4 projecten zijn in april ingediend voor het Project van de Maand! Ontzettend leuk om te zien wat voor een mooie en waardevolle projecten we als JCI’ers zoal realiseren. Graag delen we dit met jou!

Laat ons via de online poll weten wie volgens jou dé winnaar is voor het Project van de maand. Dus stemmen allemaal!

Poll Project van de Maand 2017 #3

Poll Project van de Maand 2017 #3

In mei zijn 2 projecten ingediend voor het Project van de Maand! Ontzettend leuk om te zien wat voor een mooie en waardevolle projecten we als JCI’ers zoal realiseren. Graag delen we dit met jou!

Laat ons via de online poll weten wie volgens jou dé winnaar is voor het Project van de maand. Dus stemmen allemaal!

Partners

jci partners 2
jci partners 2