Business

Business

Ben je geïnteresseerd in mogelijkheden op zakelijk gebied. JCI organiseert zakelijke evenementen op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Je krijgt er in een keer een netwerk van circa 2000 leden bij. Lid zijn van JCI schept een band en opent deuren die anders gesloten zouden blijven.

 

Team Business

Team Business

Team Business draagt zorg voor beleid van de pijler Business.

 

Onder de naam 'JCI in Business' worden netwerkbijeenkomsten door het hele land georganiseerd. Verder staan bedrijfsbezoeken en het Wereldhandelsspel op de agenda. Internationaal gezien in TOYP en belangrijk speerpunt.

 

Wil je meer informatie over wat team Business doet? Klik dan hier!

 

JCI business is OK

 

JCI in Business

JCI in Business

Welkom op de Business pagina van JCI Nederland. Met een enthousiast team willen wij alle JCI'ers enthousiast maken over Business. We doen dit aan de hand van het thema: Business = OK want business is natuurlijk helemaal ok, maar we moeten wel vragen durven te stellen aan elkaar.

 

Wereldhandelsspel

Wereldhandelsspel

Het wereldhandelsspel is spel voor 24 à 48 personen, waarin de wereldhandel wordt gesimuleerd met alle facetten daarvan, zoals onderhandelen, kartelvorming, bankroet gaan, spanning en sensatie. Een spel waarin de deelnemers voor even in de schoenen stappen van wereldleiders, veranderen zij de wereld, wat is hun uitdaging?

 

Bedrijfsbezoeken

Bedrijfsbezoeken

Team Business wil graag enkele interessante bedrijfsbezoeken plannen om aan de leden aan te kunnen bieden. 

 

Heb jij suggesties? Neem dan contact op met Team Business.

 

Partners

jci partners 2
jci partners 2