Community

Community

Ben je maatschappelijk betrokken en wil je meehelpen om de wereld te verbeteren? Ben je geïnteresseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen? Word lid van een lokale organisatie bij jouw in de buurt en verbeter de wereld met lokale, nationale en internationale projecten. Veel projecten van lokale organisaties worden gerealiseerd door de handen uit de mouwen te steken.

 

Active Citizen Framework

Active Citizen Framework

Al eens van het jongetje en de boom gehoord? Een boom verspert de weg en niemand kan er nog door... tot een jongetje besluit actie te ondernemen. Alleen kan dat jongetje dat uiteraard niet doen, maar hij inspireert wel anderen om ook iets te doen en al snel zijn er anderen die helpen tot er uiteindelijk genoeg mensen helpen om de boom te verplaatsen...

Wat zijn de bomen in onze eigen samenleving? Wij kunnen het jongetje zijn dat de beweging (met anderen) op gang trekt en zo de weg vrij maken van bomen om tot 'positive change' te komen!

Bekijk hier hoe het jongetje anderen inspireert tot het verplaatsen van de boom.

 

Wat doen we voor jou?

Wat doen we voor jou?

Team Community heeft als voornaamste taak om alle kamers te faciliteren bij het opzetten van projecten ten behoeve van het goede doel, en alle zaken die daarbij komen kijken.

 

Team Community

Team Community

Ben je maatschappelijk betrokken en wil je een positieve impact maken op je omgeving? Ben je geïnteresseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen? De eerste stap om hiermee aan de slag te gaan is door lid te worden van je lokale JCI organisatie.


Van hieruit kan je aan de slag met partners om mooie projecten te realiseren in de lokale, nationale of internationale omgeving. Dit kan zowel zijn door handen uit de mouwen te steken, geld in te zamelen als door het inzetten van je kennis en je netwerk.

 

FAQ

FAQ

Q&A van de meest gestelde vragen aan team Community.

 

Win die (p)reis!

Win die (p)reis!

Een unieke kans voor JCI-leden! Ervaar Impact en zie met eigen ogen hoe malarianetten levens redden. UN Foundations biedt 2 JCI Leden uit Nederland de unieke kans om een Nothing But Nets project te bezoeken in Afrika!

 

Wanneer: exacte datum nog onbekend maar waarschijnlijk begin 2016

Partners

jci partners 2
jci partners 2