Training & Development

Training & Development

JCI biedt volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling van de leden van haar organisatie.

 

Trainingen

JCI biedt diverse trainingen aan die door de Kamer kunnen wordt ingekocht. De trainingen zijn ontstaan en worden verder ontwikkeld aan de hand van de wensen uit de Kamer. Aan sommige trainingen kunnen leden ook individueel deelnemen, zodat ze bijvoorbeeld zélf JCI Trainer kunnen worden.

 

Team-en bestuurscoaching

Insights is een prachtig systeem en we werken er graag mee. Het biedt een goede basis om binnen je Kamer en commissies effectiever samen te werken. Maar er is meer in de wereld die coaching heet! Zoals individuele coaching en zelf coach worden.

 

Kamertrainingen

Kamertrainingen

JCI Nederland heeft een uitgebreid aanbod aan trainingen. Op deze pagina vind je een beschrijving van de trainingen die je kunt boeken.

 

Teamcoaching | Kamersessies

Teamcoaching | Kamersessies

Insights profielen blijven we aanbieden uiteraard! Maar er kan veel meer met Insights! Het profiel in je hand, vol goede ideeën stap je het overleg met je commissie in. En dan? Hoe benut je samen elkaars talenten? Hoe help je een teamgenoot om zijn ontwikkelpunten op te pakken? Waar liggen jullie sterke punten en valkuilen als team? Verhoog de effectiviteit van jullie team met Insights Discovery!

 

Training/Coaching boeken

Training/Coaching boeken

De verkoopadviseurs van het MT Training & Development kunnen je informeren over de trainingen/coachingssessies en behulpzaam zijn bij het boeken van een training of coachingssessie.

 

Individuele trainingen

Individuele trainingen

 

Heb jij altijd al de ambitie gehad om trainer te worden? Of wil je gewoon leren beter te presenteren, voor de groep te staan, voet bij stuk te houden? Wil je handvatten aangereikt krijgen hoe je meer impact kunt maken in je lokale community? Wil je de principes en dynamieken begrijpen van gezond management, weten hoe je je netwerk kunt ombouwen in langdurige, productieve en betrouwbare relaties?

 

Team Training & Development

Team Training & Development

Team Training en Development ontwikkelt nieuwe trainingen, leidt nieuwe JCI trainers en JCI coaches op, en biedt de Kamers een mooi programma aan ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Dutch Academy

Editie 2018: 8-10 december 2017 en 14 april 2018

Dutch Academy

De Dutch Academy is dé gelegenheid voor inkomende JCI-bestuurders en overige JCI-leden in Nederland om hun leiderschapskwaliteiten in een brede context (verder) te ontwikkelen. Naast een flinke portie leiderschapsontwikkeling leer je de achtergronden van JCI beter kennen en besteden we aandacht aan het onderdeel ‘besturen en besluiten’.

 

Oud-deelnemers omschrijven de Dutch Academy als een onvergetelijke en leerzame training waar mooie ontmoetingen plaatsvinden en persoonlijke ontwikkeling een boost krijgt. 

 

Gameleader Training voor het Wereldhandelspel (GLT)

Gameleader Training voor het Wereldhandelspel (GLT)

De GLT is een 1daagse training waarin je leert het Wereldhandelspel te begeleiden. Vaardigheden die je tijdens de training oefent zijn onder meer verkopen, presenteren, kennis over brengen, overtuigen en conflict hanteren. Het Wereldhandelspel wordt vaak aangeboden aan het bedrijfsleven en de opbrengst ervan kun je besteden aan een goede doel of aan de ontwikkeling van je Kamer. Tijdens de training wordt het spel gespeeld, leer je alle aspecten van het spelleiderschap en krijg je de kans zelf te oefenen.

 

Voorwaarden trainingen

Hieronder staan de voorwaarden van JCI Nederland m.b.t. MT Training & Development

 

Contact met team Training & Development

Contact met team Training & Development

Heb je een vraag of opmerking voor team Training & Development? Of wil je een training boeken? Vul dan onderstaand formulier in.

 

JCI TALKS

JCI TALKS

JCI TALKS brengt sprekers en publiek bij elkaar. Via dit platform kan je een sprekers boeken uit het JCI netwerk. Bijvoorbeeld voor een inspirerende avond voor de leden van jouw kamer, of voor een evenement dat je organiseert. Je kan jezelf natuurlijk ook aanmelden als spreker.

 

Klik hier voor een overzicht van beschikbare TALKS.

Partners

jci partners 2
jci partners 2