smalle-banner-sdg.jpg

Ons Wereldcongres bereikt steeds meer landen en de inschrijvingen lopen op. Wist je dat er al inschrijvingen zijn uit 111 landen? Dat wordt écht een internationaal Wereldcongres!

Ook binnen Europa besteden diverse landen veel aandacht aan hun komst naar Amsterdam. Onze oosterburen hebben zich bijvoorbeeld al ingeschreven met 226 deelnemers. De Duitse Wirtschafsjunioren, zoals JCI in Duitsland heet, zijn er dus zeker bij met een mooie delegatie!

De Deense JCI-leden hebben een eigen Facebookpagina gelanceerd waar het Wereldcongres in de spotlight staat, ‘JCI Denmark goes Amsterdam’. Op deze site promoten zij actief het Wereldcongres met tips, weetjes en filmpjes. Onze eigen favoriete leeuw Leipie is in Denemarken op pad gegaan en heeft daar een hoop nieuwe vrienden gemaakt. Daarmee heeft hij zelfs in Kopenhagen het nieuws gehaald, in de krant Politiken. Leipie is de ster in leuke filmpjes waarin hij schittert op de fiets, in de stad en met zijn fans. Benieuwd hoe dat er uitziet? Kijk dan hier: https://www.facebook.com/JCI-Denmark-goes-Amsterdam-259700517810881/. Vind je de berichten leuk? Vergeet dan niet ze te delen en te liken. Dat helpt enorm in de promotie van ons Wereldcongres!

En jij? Ben jij er ook bij? Aanmelden kan natuurlijk via de site! https://www.jciwc2017.com/registration/