smalle-banner-sdg.jpg

Over vijf maanden is het zover! Na het fantastische Wereldcongres in eigen land is het dit jaar aan JCI India om dat te overtreffen. Wij gaan namelijk naar Goa van 30 oktober tot en met 3 november 2018. Dus pak je zwembroek, tandenborstel en zonnebril maar in. En vergeet je smoking niet! Ga jij mee met de Hollandse Meesters?

Holland Hotel + Thema

Ons feestkwartier, Club Oranje en afterparties worden gehouden in Bambolim Beach Resort. Het Hollandse Meesters Hotel. Dit hotel kost ongeveer 80 per nacht per kamer. Dit is te boeken via de website www.jciwc2018.com. De kamers gaan hard en de eerste congres hotels zitten al vol, boek dus snel! Bij dit hotel is ook de traditionele Dutch Night. Dit is nog een verrassing.

Het thema voor dit jaar is Hollandse Meesters. Geïnspireerd door de Nachtwacht. De Nederlandse delegatie staat toch bekend om zijn feesten tot in de vroege uren. Daarom zijn wij stiekem de nacht wachten.

Congress Tickets

De congress locatie is het Grand Hyatt Goa Hotel. Het Holland Hotel is het enige hotel dat direct naast het Head Quarter hotel en daglocatie ligt. De Early bird tickets zijn al gevlogen. Een ticket kost nu 580 US dollar. Dat is een kleine 500 euro. De topspreker op het Wereldcongress 2018 is Ban Ki-Moon. Tickets koop je via www.jci.cc.

Koeien, slums, clubs

Team International organiseert vooraf aan het Wereldcongres een citytrip naar Mumbai. De grootste stad van India met ruim 13 miljoen inwoners. We vertrekken op 27 oktober in de ochtend om vervolgens ’s avonds daar aan te komen. Op de zondag en maandag gaan we naar de highlights van Mumbai en naar de sloppenwijk Dharavi. Dit is de grootste van Azië en bekend van de film Slumdog Millionaire. Voor deze city trip overnachten wij in The Gordons House Hotel. Er is ook voldoende tijd om zelf de stad te ontdekken. En wij zijn JCI Nederland niet als we deze trip niet afsluiten in een hippe club.

Fly away with Swiss Air

Om deze nu al fantastische reis te organiseren hebben wij een deal gesloten met een travel agent. In deze zitten de volgende zaken:

  1. de reis op 27 oktober naar India, Mumbai met Swiss Air;
  2. het hotel en de city trip inclusief entree fees in Mumbai;
  3. transfers in Mumbai van de luchthaven naar het hotel en terug;
  4. de reis op 30 oktober naar Goa met JetAirways;
  5. de reis op 4 november terug naar Mumbai met JetAirways;
  6. de reis op 5 november terug naar Amsterdam met Swiss Air, aankomst Schiphol is op 5 november om 09:15 uur.

De kosten voor dit pakket zijn 1200 euro.

Zin in!

Kortom een top reis, cultuur snuiven en feesten. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt van ons het inschrijfformulier voor de citytrip en de vliegtickets.