smallebanner-molens.jpg

Beste JCI-leden,

Het verheugt ons zeer dat wij jullie na lange tijd weer mogen uitnodigen voor een live evenement van JCI Nederland: De Nationale Conventie gaat door met als thema‘Get together’!Op zaterdag 10 oktober aanstaande organiseren we een bijzonder en corona-proofNC in het Willem II Stadion te Tilburg.

Programma Get Together

Het belooft een bijzonder dag te worden met, zoals jullie gewend zijn, inspirerende sprekers, presentaties en workshops. Wij doen ons best om jullie zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van het volledige programma. Om toch alvast een tipje van de sluier op te lichten: Eén van onze topsprekers:

Glenn Vergoossen  is een nieuwsgierige trainer en speelse spreker. Hij is expert bij FranklinCovey op het gebied van The seven habits of highly effective people en andere leiderschapsprogramma’s. Daarnaast heeft hij een eigen podcast ‘Over spreken gesproken’. Kortom een veelzijdig vakman! Wil je zelf proeven aan de 7 habits, geef je dan op voor de workshop die in de middag wordt gegeven. 

Ochtend programma:

Ga je niet naar het CVA dan kun je in de ochtend naar verschillende pitches van ondernemers en partners van JCI. Houdt de sociale media van JCI in de gaten voor het actuele programma, van week tot week zullen we meer duidelijk maken.

Middag programma :

Het middag programma bestaat uit verschillende workshops. Waaronder:

● JCI Strategyzers, de lange termijn strategie van JCI

● Insights, omgaan met stress

● FranklinCovey, de zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Ook zullen onze partners Hogiaf en het NCD onderdeel zijn van het programma. Wat zij gaan doen en wat er verder op het programma staat wordt op zeer korte termijn gedeeld.

College van Afgevaardigden

Tijdens het College van Afgevaardigden tijdens deze NC staan er ook weer een aantal belangrijke besluiten op de agenda. Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan en nieuw toekomstbestendig contributiemodel en een hernieuwd voorstel voor de ledenwerfcampagne. We stellen graag enkele nieuwe partners voor en we verkiezen de Voorzitter en de Vice-voorzitter van 2021. Kortom, besluiten met impact, waar je als Voorzitter van je Kamer een grote verantwoordelijkheid in hebt!

We vragen jullie dan ook om de agendastukken goed door te nemen en voorbereid naar de vergadering te komen. Zoals het er nu uitziet zullen wij het CvA ook middels een livestream aanbieden. Wij zien enorm uit naar de deze dag en we hopen jullie van harte te mogen begroeten! 

Ticket info

Vanwege de uitzonderlijke maatregelen die we nog steeds met elkaar moeten treffen bieden we twee duidelijke ticketopties aan. Helaas kunnen we niet de gebruikelijke opties aanbieden, maar we denken jullie hiermee een geweldig aanbod te kunnen doen.

“Get Together for a wonderful day” - 39,50 euro

Een dagticket met alles erop eraan. Keuze uit pitches of CvA in de ochtend en verschillende toffe workshop mogelijkheden in de middag. De hele dag krijg je koffie, thee en water aangeboden met verschillende lekkernijen en natuurlijk gezonde stukken fruit. Daarnaast een uitgebreide seated lunch en in de middag een lekker tussendoortje om de dag af te sluiten met een seated borrel. Kortom, een mooi programma, gezellig samenzijn en lekker hapjes en drankjes!

“ Get Together, can’t get enough” - 99,50 euro

Naast alle opties van het dagticket sluiten we dag af met een heerlijk driegangendiner. Het diner bestaat uit een driegangendiner du chef met bijpassende wijnen per gang, een lekker aperitiefje en als afsluiting een lekker kopje koffie of thee. Kortom als je na een geweldige dag nog niet voldaan bent, geniet dan lekker met ons mee van dit diner! 

Het CvA als losse optie wordt aangeboden middels een Live-stream. Helaas kunnen we met huidige maatregelen geen gratis optie op locatie aanbieden. Mochten de maatregelen onverhoopt alsnog aangescherpt worden, dan zullen de tickets volledig worden vergoed!

Koop hier je kaarten!!!

Locatie & maatregelen

We hebben de nodige voorzorgsmaatregelen genomen op de locatie om deze dag voor iedereen veilig te kunnen organiseren. Zo is er genoeg ruimte tussen de tafels en zitplekken. Ook zijn er desinfectie palen aanwezig.

Het is echter ook van belang dat iedereen zich houdt aan de 1,5 meter afstand. Gedurende de dag zijn er daarom stewards aanwezig om mensen de weg te wijzen en beperken we het aantal loopbewegingen tussen de verschillende programmaonderdelen zo veel als mogelijk. Bij de verplaatsingen zal er personeel zijn om mensen van de ene naar de andere zaal te begeleiden. Tijdens de koffie- en lunchpauzes blijven de gasten zo veel mogelijk op 1 plek.

De 1,5 meter afstand maatregel is ook de reden waarom we ervoor hebben gekozen om een seated borrel te organiseren en af te zien van een feest na afloop van het diner. Niet omdat we hier niet van houden maar omdat we als JCI rekening houden met de kwetsbaren in onze samenleving. En omdat we vinden dat we als JCI een voorbeeldfunctie hebben om te laten zien dat evenementen veilig kunnen worden gehouden binnen de RIVM maatregelen. 

Bonheur is onze gastheer. Wij verzoeken jullie de aanwijzingen van het horecapersoneel op te volgen deze dag! Mocht je je niet houden aan de aanwijzingen van de organisatie en het personeel, dan houden we ons het recht voor om je naar huis te sturen, zonder terugbetaling van de gemaakte kosten.

We zien jullie graag tegemoet in Tilburg!

Het NC 2020 team:

Boris van der Horst

Ralph Dansen

Ivona Bojic

Petra Groot Nibbelink

Erik Geel

Kim Scholten

Janine Zoer