smallebanner-business.jpg

JCI Nederland heeft diverse kanalen om haar leden te informeren. Leuk en interessant Kamernieuws delen we graag! Dus heeft jouw Kamer een gaaf evenement, hebben jullie impact gerealiseerd of wil je juist een oproep doen? Deel het met ons en wij zorgen dat heel JCI Nederland het leest.

Aanleveren nieuwsberichten

Heb jij een nieuwtje of een evenement te delen, vul dan bijgevoegde formulier in en stuur deze samen met (als je deze beschikbaar hebt) enkele mooie beelden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen er dan voor dat het binnen 1,5 week op JCI.nl wordt geplaatst.

download hier het formulier aanleveren nieuwsbericht

Aanleveren agenda

Organiseren jullie een mooi evenement? En is heel JCI Nederland daar in principe welkom? Deel de informatie over jullie activiteit via bijgevoegde formulier en mail dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen dan dat deze binnen een week in de agenda op JCI.nl en in de JCI-app wordt opgenomen.

download hier het formulier aanleveren activiteit voor in agenda

Tip de redactie

Heb jij ‘echt groot nieuws’ en denk je dat we daar wellicht iets mee kunnen in het JCI MGZN of misschien zelfs wel qua PR? Laat je tip dan achter bij de redactie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Hoe concreter de tip, hoe fijner natuurlijk!