smallebanner-flowers.jpg

JCI Drakenbootrace (JCI Noord-West Veluwe)

Beschrijving

Beleef met uw bedrijf, personeel, relaties en/of vrienden een onvergetelijke dag, vol actie & sportiviteit! Meedoen aan de Drakenbootrace kan met een team van maximaal 9 personen: 1 trommelaar en 8 peddelaars. Wij zorgen voor de boten en een ervaren stuurman/vrouw. Ervaring is niet nodig, iedereen kan mee doen!

Bedrijventeam € 425,- (excl. BTW) per team

Zichtbaarheid in allerlei media-uitingen, uw bedrijfsnaam op een half spandoek langs het parcours, 2 consumptiemunten p/p, een stuk fruit, en u presenteert zich als actieve en sportieve groep!

‘VIP’-team € 675,- (excl. BTW) per team

Het volledige team in een bedrukt T-shirt met uw logo, zichtbaarheid in allerlei media-uitingen, uw bedrijfsnaam op een heel spandoek langs het parcours, een geheel verzorgde middag met 4 consumptie munten p/p, een stuk fruit en u presenteert zich als actieve en sportieve groep!

Je vaart met je team minimaal 3 x over een afstand van circa 250 meter. De beste teams gaan over de halve finales en vervolgens finales. Uiterlijk twee weken voor race ontvang je het wedstrijdschema. De voorste twee peddelaars bepalen het ritme en tempo. De trommerlaar slaat op het tempo van de voorste twee peddelaars op de trom, zodat de rest van de peddelaars dit ritme kunnen volgen. Vooral het gelijktijdig insteken van de peddels is, naast kracht, bepalend voor de snelheid. Dat maakt het drakenbootvaren een echte teamsport, samenwerking is essentieel!

Ervaring is niet nodig, iedereen kan mee doen! De enige eis is dat alle teamleden minimaal 16 jaar zijn en kunnen zwemmen. Bij de eerste race geeft de stuurman een uitgebreide uitleg en kan tijdens het opvaren naar de start vast geoefend worden. Je zult de slag al snel te pakken hebben en je voelt meteen de adrenaline opborrelen om te willen winnen!

Meld je nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inschrijven kan zolang er plaats is, tot uiterlijk 3 augustus. Er is plek voor 24 teams.