smallebanner-molens.jpg

Business Netwerkborrel November (JCI Haaglanden)

Kalender
Lokaal
Datum
22 nov 2018 19:30 - 23:30
Locatie
Cloos
Url
https://www.facebook.com/events/176349129937839

Beschrijving

Op zoek naar het Haagse netwerk van jonge ondernemende mensen? Kom dan donderdag 22 november naar dé Business Netwerkborrel in de regio Haaglanden! Ontmoet inspirerende ondernemers, enthousiaste ondernemende mensen en maak kennis met het veelzijdige netwerk van JCI Haaglanden, onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Wanneer: Donderdag 22 november van 20:00 tot 23:00 uur
Waar: Cloos, Plein 12A, Den Haag
Entree is gratis; bij het vooraf online registreren en het afgeven van je visitekaartje bij aankomst wordt het eerste drankje aangeboden door JCI Haaglanden, overige drankjes zijn voor eigen rekening. Vergeet niet je visitekaartjes mee te nemen!

Online registreren kan door op aanwezig te staan bij dit Facebook-evenement en/of door je naam te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JCI Haaglanden is dé bourgondisch ingestelde business netwerkclub voor jonge ondernemers en ondernemend ingestelde mensen tot 40 jaar in de gehele regio Haaglanden en onderdeel van de wereldwijde netwerkorganisatie Junior Chamber International, waarbij leden zich kunnen ontwikkelen op persoonlijk, sociaal, maatschappelijk, zakelijk en internationaal vlak en waarbij leden met deze ontwikkelingen impact creëren. Daarnaast is JCI een onafhankelijk adviesorgaan aan de Verenigde Naties. Voor meer informatie: www.jcihaaglanden.nl