smallebanner-flowers.jpg

Mei CvA JCI Nederland

Kalender
Nationaal
Datum
9 mei 2020
Url
https://www.jci.nl

Beschrijving

Beste JCI-leden, beste Voorzitters,

Op zaterdag 9 mei aanstaande houden wij ons eerste online College van Afgevaardigden (CvA). Ondanks de moeilijke omstandigheden die de coronacrisis ons allen brengt, is het toch een mooie mijlpaal om dit met elkaar te kunnen doen.

Aangezien het digitaal houden van dit CvA een aantal uitdagingen met zich meebrengt, zijn wij genoodzaakt om de vergadering iets strakker te leiden dan je normaal wellicht gewend bent. Dit betekent dat alle voorzitters van de Kamers gevraagd wordt om zich voor uiterlijk dinsdag 5 mei om 19.00 uur aan te melden voor het CvA. Zodat wij hen een persoonlijke inlogcode voor de Zoom meeting alsmede voor de online voting tool kunnen sturen.  

Voor het overzicht, de Local Presidents Meeting en het CvA zijn op de volgende momenten:

  • Local Presidents Meeting - vrijdag 8 mei van 19.00 uur tot 21.00 uur via Zoom (Voor Local Presidents of hun plaatsvervangers).
  • College van Afgevaardigden - zaterdag 9 mei van 14.00 uur tot 17.00 uur via Zoom (Voor Local Presidents met spreek- en stemrecht, andere deelnemers view only).

Voorzitters aanmelden voor de LPM en het CvA

Kamers mogen een plaatsvervanger afvaardigen, mocht de voorzitter verhinderd zijn. Check dus met je Voorzitter of hij zijn spreek- en stemrecht tijdens de Local Presidents Meeting en het CvA in zal vullen. Ben jij de vervangend vertegenwoordiger van je Kamer meld je uiterlijk dinsdag 5 mei voor 19.00 uur aan voor het CvA bij Barbera Beekman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), onder vermelding van ‘Aanmelding CvA 9 mei 2020' en geef aan welke Kamer het betreft en je functie. Dit zodat wij de stemtool goed kunnen inrichten en je een persoonlijke code voor het CvA kunnen sturen. Ook sturen we dan een overzicht van de online vergaderprocedure mee.

Deelnemen als lid

Jij bent als lid ook van harte welkom om dit digitale CvA bij te wonen. Hiervoor zullen wij uiterlijk vrijdag 8 mei een link sturen waarmee je kan deelnemen. Mocht je tijdens het CvA vragen hebben bij bepaalde punten, check dan eerst bij je voorzitter of Kamer-vertegenwoordiger of deze dit meeneemt. Anders is er nog de mogelijkheid om vragen te stellen in de chat of op Facebook onder de livestream in de besloten groep JCI Nederland. Wij zullen deze monitoren en waar mogelijk vragen beantwoorden. Let op! Alleen de Voorzitters of plaatsvervangers hebben formeel spreek- en stemrecht. Het kan zijn dat we niet alle vragen kunnen beantwoorden, maar wij zullen ons best doen, waar de tijd en het proces dit toelaten, om dit zoveel mogelijk wel te doen.

 

Alvast dank voor het zorgvuldig doorlezen van deze email en alle vergaderstukken. Wij hopen je in goede gezondheid te zien tijdens het online CvA!

 

Met vriendelijke groet,

Bas Siers     - Landelijk Voorzitter 2020               

Jozé Danen  - Secretaris Generaal 2020