smallebanner-tulpen.jpg

JCI Beachvolleybal Toernooi

Beschrijving

Op zondag 26 juli organiseert JCI Haaglanden hét JCI Beachvolleytoernooi op het strand van Scheveningen!
Dit toernooi zal volledig corona-proof zijn: op het strand is er genoeg ruimte om afstand te houden van elkaar, genoeg frisse lucht en een lekker zonnetje en zullen we met maximaal 5 spelers per team in het speelveld staan.
Het toernooi vindt plaats voor Barbarossa aan het Zwarte Pad.
Let op: dit toernooi is voor de gezelligheid: je hoeft dus niet te kunnen beachvolleyballen om mee te doen!
En wil je eçht niet meespelen? Dan ben je altijd welkom om aan te moedigen.

We zullen starten rond 12 uur om de teams te vormen en uitleg te krijgen van de externe wedstrijdleiding. Vervolgens zullen we de gehele middag beachvolleyballen, uiteraard met genoeg pauze tussendoor om lekker met elkaar te netwerken. Tijdens het toernooi zal JCI Haaglanden jullie voorzien van lekkere koude dranken, maar neem zelf ook een sixpackje en een zak ijs mee om te delen.
Na afloop is het nog mogelijk om lekker te BBQ’en bij Barbarossa en de dag goed af te sluiten, uiteraard met culinaire hoogstandjes zoals je van dé bourgondische Haagse business netwerkclub mag verwachten.

We kiezen er bij dit toernooi voor om de teams bij aanvang te vormen en te mixen.
Dus het is niet nodig om je als Kamer met een team aan te melden.

Voor wie?
JCI leden, oud JCI leden, partners, potentiële leden.

Kosten:
Deelname aan het Beachvolleybaltoernooi kost € 20,- per persoon. Hierin zit deelname aan het gehele toernooi inbegrepen inclusief enkele koude drankjes en lekkere versnaperingen.

Deelname aan de BBQ kost € 31,-. Hiervoor krijg je bij Barbarossa een uitgebreide BBQ met culinaire hoogstandjes (ook gerechten aanwezig voor vegans). En bieden we je namens JCI Haaglanden nog een drankje aan!

Aanmelden!
Aanmelden kan door je aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam en mobiele nummer. Dan krijg je van ons een tikkie!