6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg

Corona legt het dagelijkse leven weer een beetje stil, maar onze motivatie naar digitalisering staat in vuur en vlam! De laatste weken zijn aangebroken om te zorgen voor een solide inrichting van AllUnited zodat we begin december de data van de kamers kunnen gaan importeren én finetunen!

Zoals aangegeven bestaat onze eerste fase uit relatiebeheer (DLA), de JCI NL App én een basis module voor facturatie. Zo heeft iedere kamer de mogelijkheid om intern of extern facturen te generen en te voorzien van een iDeal betaallink! Dat is toch gaaf?

Op dit moment zijn we gefocust bezig met de afronding van de inrichting en conversie van de data. Hierdoor zorgen we ervoor dat alle informatie van de leden uit de huidige DLA een plekje krijgen in de applicatie van AllUnited.

Uiteraard gooien we jullie niet in het diepe. Vanaf de laatste week van december 2020 zullen wij als Team Digitalisering webinar-avonden organiseren die verplicht gevolgd moeten worden (mét enthousiasme) door alle Kamervoorzitters en secretarissen. Tijdens deze avonden zorgen we er in recordtijd voor dat jullie Kamer klaargestoomd wordt voor een vlotte start met AllUnited. De datums van de webinars zullen zo snel mogelijk gecommuniceerd worden én maximaal 1,5 uur van jullie kostbare tijd in beslag nemen.

Omdat wij nu nog niet weten wie straks in jullie Kamer het nieuwe bestuur van 2021 vormt, zullen we alle berichtgeving hier omheen naar de Kamervoorzitters en secretarissen van 2020 sturen. Zorgen jullie er zelf voor dat deze bij je opvolger terecht komt? Op het moment dat Team Digitalisering via een webinar met jullie door de applicatie heen loopt kan ook het nieuwe bestuur worden toegevoegd en kunnen jullie de leden die eind 2020 zijn gestopt verwerken. Het is dus handig dat de nieuwe Kamervoorzitter en secretaris bij deze sessie aansluiten.


Ter afronding deze concrete datums om rekening mee te houden:

  • Vanaf vrijdag 4 december zal de DLA bevroren worden. Zorgen jullie voor die tijd dat de gegevens bijgewerkt zijn?
  • De Secretaris-Generaal zal in de dagen erna zorgen voor een export van alle data uit de huidige DLA.
  • Team Digitalisering zal in december samen met AllUnited de import naar de nieuwe applicatie regelen.
  • Vanaf maandag 28 december gaan we kamers geleidelijk vrijgeven na afronding van de webinars.

Voor vragen over de AllUnited applicatie kan je natuurlijk terecht bij Team Digitalisering. Inhoudelijke vragen over de DLA kun je stellen aan de Secretaris-Generaal.

 
Ruud Storcken
Team Digitalisering                                   
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                       

Jozé Danen
Secretaris-Generaal 2020
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De conversie van de kamers is inmiddels in volle gang. Wil jij weten of jouw kamer al gereed is? 
Bekijk hier de status pagina en handleidingen voor de nieuwe DLA.