Fotograaf Tom Beltman - JCI Wereldcongres 02  2017 - woensdag - JCI Nederland.jpg

Heeft jouw Kamer minder dan 25 leden? En hebben jullie de ambitie om te groeien? Hebben jullie budget nodig om een ledenwerfactiviteit te organiseren? In dat geval kun je gebruikmaken van de ‘Regeling Verheij’.

Wat is de ‘Regeling Verheij’? 

De Regeling Verheij biedt de mogelijkheid aan Kamers met minder dan 25 leden om een deel van de afdracht aan de Federatie terug te ontvangen en te besteden aan projecten die bijdragen aan de ledengroei van Kamers.  Sinds 2012 is het daarnaast ook mogelijk om het beschikbare budget in te zetten om aspirant-leden of geïnteresseerden een College van Afgevaardigden of Nationale Conventie te laten bezoeken (tot een maximum van € 75).

Wat is het beschikbare budget? 

Het budget van een Kamer voor de ‘Regeling Verheij’ wordt bepaald door het verschil tussen 25 leden (de norm) en het werkelijk aantal leden (peildatum wordt bepaald door het Federatiebestuur en voorzitters/secretarissen worden hier over geïnformeerd). Dat verschil wordt maal * € 75,00. Dus heeft jouw Kamer bijvoorbeeld 15 leden, dan hebben jullie een budget van (25-15) * € 75,00 = € 750,00 om een ledenwerfactiviteit of ledengroeiproject te organiseren of om aspirant-leden en geïnteresseerden naar een CvA of NC te laten gaan.

Hoe komt mijn Kamer in aanmerking voor de 'Regeling Verheij'? 

Aan de regeling is een aantal voorwaarden verbonden. Eén van de voorwaarden is, dat het projectplan is goedgekeurd door het Projectteam van de Regeling Verheij voordat de activiteit plaatsvindt. Na goedkeuring van jullie plan staat niks jullie meer in de weg om als Kamer te groeien!

Meer weten? 

Wil je meer weten over het beschikbare budget, de voorwaarden van de Regeling Verheij, zoek je voorbeelden van ledenwerfactiviteiten of wil je gelijk een projectplan indienen? Neem dan contact op met Vincent van den Ende (EVP Team Growth Management) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen graag.

Klik hier voor de procedure Regeling Verheij (pdf). 

Let op: de deadline voor het indienen van aanvragen is bepaald op 30 november. De deadline om declaraties in te dienen is 31 december door middel van een declaratieformulier en kopie facturen.