Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

De EC vindt éénmaal per jaar plaats in een Europese stad. Deze stad wordt 2 jaar van te voren verkozen tijdens het voorafgaande EC. Tijdens de EC zijn alle JCI leden uitgenodigd uit heel Europa. Centraal staat het officiële JCI programma met de vergaderingen (nationaal voorzitters), de trainingen en worskhops (JCI-trainers) en de diverse competities die georganiseerd worden (debating/ speaking). Daar omheen worden door de organiserende stad bedrijfsbezoeken, toeristische uitstapjes, gastsprekers, trainingen, feestavonden en sportevenementen georganiseerd.

EC 2020 is in Dublin, Ierland!

Van 27 tot en met 30 mei 2020 vindt de Europese Conferentie plaats in Dublin, Ierland. Meer informatie en registreren kan via: https://jciec2020dublin.com/
H
et programma is nog niet helemaal bekend, maar je kan er van uit gaan dat dit mooie dagen worden vol trainingen, workshops, mooie keynotes en uiteraard leuke feestjes.

HollandHotel

Op dit moment zijn wij nog in onderhandeling met meerdere locaties. Wij hopen hier op korte termijn uitsluitsel voor te geven.

Welkomsborrel & Dutch Delegation Night

Uiteraard organiseren wij weer een leuke welkomsborrel en Dutch Delegation Night voor de Nederlandse delegatie in Dublin. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang! Op dinsdag 26 mei eind van de middag vindt de welkomsborrel plaats, uiteraard in een typische Ierse pub met pints, pubfood en traditionele livemuziek. Op de donderdagavond zal tussen het middagprogramma en het avondprogramma de Dutch Delegation Night plaats vinden. Meer informatie over beide evenementen volgt op korte termijn: het zal dan ook mogelijk zijn om je hiervoor aan te melden!

Vragen?

Voor meer informatie kan je terecht bij Charley van 't Leven en Astrid Heystee.