smallebanner-tulpen.jpg

Wij zijn JCI (Junior Chamber International) Nederland, een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen.

JCI is een internationale organisatie met circa 170.000 leden in ongeveer 116 landen. Over heel Nederland verspreid zijn er circa 100 kamers met ongeveer 2000 leden. De organisatie is niet politiek of religieus gebonden. JCI heeft als non-gouvernementele organisatie de hoogste adviesstatus bij de Verenigde Naties.

Visie en missie

De visie van JCI is: "To be the leading global network of young active citizens"
De missie van JCI is: "To provide development opportunities that empower young people to create positive change"

JCI in beeld

Robbert van Waart, Nationaal Voorzitter 2011 liet deze impressie van JCI maken.

Nationale congressen

Twee keer per jaar wordt er in Nederland een College van Afgevaardigden gehouden. Een College van Afgevaardigden is de algemene ledenvergadering van JCI Nederland. Hier vergaderen de Kamerbesturen met het federatiebestuur. Deze vergaderingen vinden plaats in de maanden januari en mei. Rond een College van Afgevaardigden zijn er voor de leden vaak workshops, trainingen, bedrijfsbezoeken en soms een feest.

In de maand oktober vindt er een Nationale Conventie plaats. Dit is ook een College van Afgevaardigden, maar duurt van vrijdagavond tot zondagmiddag.

Kijk in de agenda voor de exacte data!

Lid worden?

Wil je lid worden of meer informatie ontvangen? Vul het contactformulier in op de site.