CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Nieuws

Agenda

De Betuwse Rally
26 juni 2021 14:00 - 17:00
Aanstaande 26 juni zal de eerste Betuwse Rally plaatsvinden. Uiteraard met alle COVID richtlijnen in acht genomen. Vanaf 13:30 uurkan er verzameld worden bij het prachtige kasteel Wijenburg in Echteld en rond 14:00 uurzal er gestart worden. 
 
De route zal ongeveer 2,5 uur in beslag nemen.  Tussendoor zal er een stop gemaakt worden en de meest unieke auto wint een mooie andere “auto”. 
 
De kosten zijn €25 per persoon.
 
Aanmelden dient te gebeuren door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Er is ook een Facebook pagina en evenement hiervoor aangemaakt: 

https://www.facebook.com/events/210732397555290/

 

Training Presenter
3 juli 2021 09:00 - 17:00

De Presenter is een training van één dag waarin de focus ligt op het maken en geven van een effectieve presentatie. Je leert gebruik maken van visuele hulpmiddelen om een krachtige presentatie neer te zetten die aanslaat bij je publiek. In de training oefen je een aantal presentaties. De Presenter is de ideale cursus voor leden die hun presentatievaardigheden willen uitbreiden.

De training is een verplicht onderdeel van het traject om JCI-trainer te worden binnen Nederland. De Presenter moet gevolgd worden vóór de Training Basics for JCI Trainers.

Door het volgen van deze training leer je effectieve presentaties te maken en te geven, gebruik makende van sterke methodieken om aan te sluiten bij het publiek. Door in een veilige omgeving te oefenen leer je plankenkoorts te overwinnen en leer je voor de groep te staan of je tijdens een vergadering staande te houden.

Na het volgen van de training, ontvang je vanuit het systeem van jci.cc een uitnodiging voor het maken van de kennistoets. Deze toets is tot 60 dagen na het ontvangen van dit bericht beschikbaar.

Wil je ooit de Official Courses zelf geven? Dan is het noodzakelijk om voor de toets te slagen teneinde op de website van www.jci.cc de registratie van trainer te kunnen bemachtigen.

Praktische informatie:
Minimum aantal deelnemers: 6 
Maximum aantal deelnemers: 16
Locatie: Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd
Kosten: € 100 inclusief koffie, thee en lunchbuffet

 

 

European Academy (Sweden)
13 aug 2021 - 17 aug 2021

JCI Zweden organiseert jaarlijks de European Academy, de internationale variant van het leiderschapsweekend Dutch Academy. Leiderschap is een van de pijlers van JCI en de tools die je in deze internationale setting krijgt zijn niet alleen binnen JCI relevant maar ook in je verdere carrière.

 

 

 

Twinning
27 aug 2021 - 29 aug 2021

Het JCI Twinning programma gaat over samenwerkingsovereenkomsten tussen lokale kamers in verschillende regio’s of landen op vrijwillige wederzijdse basis.

Uitwisselingsbezoeken, ideeën doornemen, gezamenlijk projecten opstarten, werken aan een (business)relatie door bedrijven te bezoeken en/of elkaars cultuur leren kennen horen daarbij. Het potentieel bestaat uit ruim 6000 JCI-kamers die in 110 landen wereldwijd actief zijn! Doelstelling van Twinning is om een sterkere positieve impact te realiseren vanuit samenwerking en het delen van ervaringen.

Twinning is een bewezen effectief middel om de internationale banden te bevorderen en te leren van verschillende culturen. Leden die aan Twinning doen gebruiken hun vergaarde kennis en ervaringen om lokale projecten verder te versterken.

Meer informatie over Twinning 2021 volgt zsm.

Project Gallery

Bekijk alle projecten

Aankomende congressen

9 januari 2021

28-30 Mei 2021

22-24 oktober 2021

Onze partners

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief