smallebanner-business.jpg

In mei zijn 2 projecten ingediend voor het Project van de Maand! Ontzettend leuk om te zien wat voor een mooie en waardevolle projecten we als JCI’ers zoal realiseren. Graag delen we dit met jou!

Laat ons via de online poll weten wie volgens jou dé winnaar is voor het Project van de maand. Dus stemmen allemaal!

Project 1: JCI Amsterdam Zuid: Barcode Car Challenge For Life

De Barcode Car Challenge For Life is een toerrite voor klassiek en/of bijzondere auto’s, waarbij geld wordt ingezameld voor de Stichting Barcode for Life en daardoor voor het Center for Personalized Cancer Treatment ( CPCT). Het is een eendaags toerrit. Dit jaar was de start van de dag en de raly’s ochtend bij Porche Centerum Gelderland te Heteren. De lunch vond plaats bij The Hunting Lodge in Rozendaal en de finish van de rally was bij Landgoed Rhederoord. Stuk voor stuk prachtlocaties! Na de Finish was er een borrel, een walking diner, een lotererij en uiteraard een prijsuitreiking. Bas van Werven van EenVandaag en BNR nieuwsradio was voor de tweede keer de host van de avond. Het was een prachtige en gezellig dag met een geweldig opbrengt voor het CPCT, We hebben veel complimenten ontvangen van deelnemers en vrijwilligers. Opbrengst van de avond € 47.000,-.

Klik hier voor het ingevulde scrapbook (PDF)

Project 2: Alternatieve Stadswandeling Bazel 

Een kleine drie weken vóór de start van de Europese Conferentie ontstond binnen de Nederlandse delegatie wat onrust over de talloze excursies waarvoor moest worden bijbetaald. Toen staken Lotte Nijkamp (JCI 's-Gravenhage) en Maaike de Rover (JCI Rotterdam) de koppen bij elkaar en ontstond het idee van de Alternatieve Stadswandeling. Corina Poldervaart (senator JCI Voorne-Putten en voorzitter JCI Nederland 2009) en Charlotte Winde (JCI Rotterdam Haven, senator JCI Utrecht) haakten al snel aan. Lotte was als enige al eens in Bazel geweest en stippelde een route uit langs alle bezienswaardigheden in de oude binnenstad van Bazel. We zijn één avond bij elkaar gekomen en hebben toen de taken verdeeld: Iedereen kreeg enkele bezienswaardigheden toebedeeld waar ze iets leuks over moest vertellen, Charlotte nam het inventariseren van de aanmeldingen op zich, Lotte stelde een leuke mail op voor de laatste communicatie naar de deelnemers en Corina zorgde voor een cadeautje voor de winnaar van de quiz waarmee we de wandeling af zouden sluiten.

Lotte heeft één dag voor de wandeling ook nog samen met haar man Marijn Beekman een restaurant geregeld waar we met ca. 30 man welkom waren na afloop van de wandeling. Zo konden ook niet-wandelaars van de Nederlandse delegatie gezellig aanhaken bij het diner. Uiteindelijk hadden we 19 wandelaars en minstens 30 mensen die deelnamen aan het diner!

Klik hier voor het ingevulde scrapbook (PDF) 

Klik hier om naar de poll te gaan en te stemmen!