Fotograaf Tom Beltman - JCI Wereldcongres 02  2017 - woensdag - JCI Nederland.jpg

Nieuws

Agenda

Donderdag 26 mei, een nieuw Wielerevent in Venlo! Ben er bij!  

Junior Kamer Venlo organiseert op donderdag 26 mei een fantastische wielertour. En wat we doen, doen we goed. Wat kun je verwachten? 111 KM, door 11 kernen van de gemeente Venlo, stempelposten en sfeerpunten en natuurlijk 2 goed verzorgde rustplekken.  

De tour begint in Hout-Blerick aan de Maas bij eetcafé De Elze en zal daar, na 111 KM, ook weer eindigen. Parkeren voor degene die met de auto willen komen is mogelijk, maar vol = vol. Je startnummer ontvang je op de ochtend zelf, maar een GPX bestand ontvang je wel alvast, na inschrijving.  

Natuurlijk is dit niet alles, ook ontvang je van ons 2 consumptiebonnen voor na de tour en natuurlijk een mooi aandenken, wanneer je alle 11 de stempels hebt weten te bemachtigen.  

En wat kost dit? Slechts voor €11,00 kun jij meedoen aan dit sportieve evenement.   

Schrijf je nu in via www.jci-venlo.nl/ronde-van-11

Presenter training
28 mei 2022 10:30 - 17:00

Wil jij leren hoe je effectieve presentaties kan maken en geven en wil jij leren hoe je gebruik kan maken van sterke methodieken om aan te sluiten bij het publiek? Kom dan 28 mei naar de een-daagse training Presenter!

Door in een veilige omgeving te oefenen leer je plankenkoorts te overwinnen, je leert voor een groep te staan, en om jezelf staande te houden tijdens vergaderingen.

Dit is een verplicht onderdeel van het Basics for Trainers traject om trainer te worden binnen JCI Nederland.

Wanneer: 28 mei
Tijd: 10.30 uur tot 17.00 uur
Locatie: Op locatie, centraal in Nederland (nader te bepalen)

Zien wij je daar? Meld je dan nu aan: https://www.supersaas.nl/schedule/JCINLMTTD/Individuele_training 

Eind mei/begin juni is de 2022 JCI World President, Argenis Angulo uit Venezuela, op bezoek in Nederland! Op woensdagavond 1 juni organiseren wij vanuit het Federatiebestuur een borrel waarbij jullie als JCI leden kennis kunnen maken met Argenis op een informele manier. Een unieke kans, want normaal moet je hiervoor naar een internationaal congres. Tijdens deze borrel is er uiteraard ruimte om vragen te stellen aan Argenis. 

De borrel vindt plaats in Den Haag van 20:00 tot 22:00 uur in de Blauwe Kamer. De Blauwe Kamer bevindt zich op de Grote Markt, boven de Hoender & Hop. Deze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto. De kosten voor deze borrel zijn € 18,50 per persoon. Hiervoor krijg je onbeperkt drinken (fris, wijn, bier, koffie, thee) en borrelhapjes! Deze borrel is toegankelijk voor leden, aspirant-leden en potentiële leden.

Wil je komen? Geef je dan op via dit formulier. Voor ons is het van belang dat jullie je zo snel mogelijk aanmelden, zodat we een juiste indicatie krijgen van het aantal te verwachten personen. Hopelijk tot 1 juni!

JCI European Conference 2022: Brugge
8 juni 2022 - 11 juni 2022

8 juni is het zover: voor het eerst sinds twee jaar kunnen we weer afreizen voor de Europese Conferentie. Dit keer gaan we naar het pittoreske Brugge. De EC staat in het teken van eten, want het thema is niets minder dan ‘Food for Generations’.

Hoe ziet voedsel er in de toekomst uit? Hoe gaat we om met bevolkingsgroei en het inzetten van ruimte? Hoe kunnen we gezond eten? Tickets voor het congres koop je hier. Let op! De Early Bird eindigt 17 december aanstaande. Mis de korting dus niet.

Naast het eten en borrelen zorgen we er, naar goede traditie, ook voor dat jullie voor een schappelijk prijsje kunnen logeren en mee genieten van de Dutch Delegation Night. En om ervoor te zorgen dat de Orange Army daar compleet is, kun je genieten van het Heel Holland-pakket.

Zien we je in Brugge?

Direct regelen

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe privacywet, internationaal de General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd, geldt in de hele Europese Unie en gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens. De nieuwe Europese privacywetgeving heeft ook impact op JCI Nederland en haar leden. Welke gevolgen heeft de wetgeving voor het gebruik van persoonsgegevens binnen je groep? Wat verandert er? Wat moet je doen?

In ons privacybeleid staat precies beschreven hoe wij met persoonsgegevens omgaan en hoe je hier als lid invloed op kunt uitoefenen. Daarnaast hebben we met de Kamers een overeenkomst gesloten, waarmee de Kamers toestemming geven aan JCI Nederland en Cantrijn om persoonsgegevens van hun leden te verwerken ten behoeve van de DLA. Omdat niet alleen JCI Nederland aan de GDPR-wet en -regelgeving moet voldoen, maar ook elke afzonderlijke Kamer kun jij hier tevens een advies aan de Kamer en een checklist vinden zodat jullie kunnen zorgen dat de Kamer ook voldoet aan deze verplichting naar haar leden. 

Download privacybeleid

Download verwerkersovereenkomst

Download advies aan de Kamer 

Download checklist

Download disclaimer

Project Gallery

Bekijk alle projecten

Aankomende congressen

22-24 oktober 2021

22 januari 2022

8-11 juni 2022

Onze partners

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief