CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

Nieuws

Agenda

Training Achieve
25 apr 2021 13:00 - 17:00

In de JCI Achieve wordt uitgelegd waar JCI voor staat en welke waarden en uitgangspunten de organisatie heeft. De missie en visie van JCI komen aan bod en er wordt aandacht besteed aan de identiteit van de lokale Kamer.

Waarom zijn we lid van deze organisatie? Met welke waarden vinden we overeenstemming? Wat willen we uitstralen, bereiken met onze organisatie? Waartoe doen we wat we doen?

Door het volgen van de training krijg je meer inzicht in wat JCI nu werkelijk is, doet en met welke drive. Hierdoor kun je zelf beter bijdragen aan de JCI-missie en het overbrengen op anderen. Je kunt aan de hand van de kennis die je hebt opgedaan keuzes maken binnen de te organiseren projecten.

Wil je ooit trainer worden? Dan is deze training een must!

Praktische informatie
Minimum aantal deelnemers: 6 
Maximum aantal deelnemers: 12
Locatie: online
Kosten: gratis

Registreren: via Team Training & Development op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

JCI Talk - Energy Management Compass
3 mei 2021 20:00 - 21:00

In 2012 vormde het avontuur van het leven een fundamentele uitdaging voor de manier waarop Amor leeft. Het breken van zijn nek op 25-jarige leeftijd dwong hem om het leven in een nieuw lichaam te omarmen.  

 

Hoe ga jij om met uitdagingen waarin alles tegen lijkt te zitten? 

 

Het is begrijpelijk om te worstelen met ongewenste veranderingen. 

Amor zijn ervaring: ‘Ik kijk naar de andere kant van de medaille’ - en als je wilt, inspireert Amor jou ook hoe je dit kan doen. Je kunt je tijd in dit leven alleen laten tellen als je genoeg energie hebt. Jaren van onderzoek, testen en afstemmen brachten hem tot onthullingen die Amor in staat stelt om zijn oude lichaam te overtreffen, met minder moeite. Love Change is zijn mantra. 

Laat je inspireren en schrijf je in 

 

CVA Kwestie van Geduld - JCI Venlo
28 mei 2021 17:00 - 30 mei 2021 18:00
 
Tijdens het CvA van mei 2021 laten we JCI-leden kennismaken met de stad Venlo. Wist jij bijvoorbeeld dat het stadhuis van Venlo wereldberoemd is in de Cradle 2 Cradle wereld? Dat dé beroemdste supermarkt van Duitsland er staat? Of dat Venlo zeven keer Logistieke Hotspot van het Jaar gewonnen heeft? Dat Chriet Titulaer in de jaren 80 al vanuit Venlo voorspelde dat wij allemaal zonder kabel gingen bellen? Dat in Venlo wij geen carnaval maar ‘vastelaovend’ vieren? Dat bij VVV- Venlo pas de paniek uitbreekt wanneer het bier op is?
Dus Venloverrast je!
Het is een kwestie van geduld….
- dat JCI ontdekt hoe bourgondisch Venlo is
- dat JCI kennismaakt met de agricultuur van Venlo
- dat JCI de cultuur van Venlo ervaart
- dat JCI ziet hoe duurzaam Venlo is
- dat JCI de grensstad Venlo ontdekt
Venlo een groene en levendige historische stad aan de Maas. Een stad waar je het kunt maken. Een stad met veel verborgen kanten, die mensen vaak verrassend vinden. Een stad van mensen die van aanpakken houden én vindingrijk zijn. Lekker eten en drinken en volop cultuur en kunst, tal van recreatiemogelijkheden en aantrekkelijke evenementen! ..... Venloverrast je!
 

 

Dreams become visions, visions become ideas – in 2021 a special idea becomes reality: We are going to connect people and nations celebrating a once-in-a-lifetime conference on a cruise ship!

Direct regelen

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe privacywet, internationaal de General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd, geldt in de hele Europese Unie en gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens. De nieuwe Europese privacywetgeving heeft ook impact op JCI Nederland en haar leden. Welke gevolgen heeft de wetgeving voor het gebruik van persoonsgegevens binnen je groep? Wat verandert er? Wat moet je doen?

In ons privacybeleid staat precies beschreven hoe wij met persoonsgegevens omgaan en hoe je hier als lid invloed op kunt uitoefenen. Daarnaast hebben we met de Kamers een overeenkomst gesloten, waarmee de Kamers toestemming geven aan JCI Nederland en Cantrijn om persoonsgegevens van hun leden te verwerken ten behoeve van de DLA. Omdat niet alleen JCI Nederland aan de GDPR-wet en -regelgeving moet voldoen, maar ook elke afzonderlijke Kamer kun jij hier tevens een advies aan de Kamer en een checklist vinden zodat jullie kunnen zorgen dat de Kamer ook voldoet aan deze verplichting naar haar leden. 

Download privacybeleid

Download verwerkersovereenkomst

Download advies aan de Kamer 

Download checklist

Download disclaimer

Project Gallery

Bekijk alle projecten

Aankomende congressen

9 januari 2021

28-30 Mei 2021

22-24 oktober 2021

Onze partners