6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg

Nieuws

Agenda

NC Grenzeloos - Zeeuws Vlaanderen
22 okt 2021 17:00 - 24 okt 2021 15:00

JCI Zeeuws-Vlaanderen is één van de meest spraakmakende kamers van Nederland. In 2021 viert de kamer alweer haar vijftigste verjaardag. Een prachtige reden om een Nationaal Congres te vieren, dit keer zelfs twee congressen voor de prijs van één op ​22, 23 en 24 oktober 2021.

We hebben een prachtig programma in voorbereiding. Sinds de toezegging van JCI Nederland en JCI België is de commissie NC2021 direct aan de slag gegaan. Zij willen JCI kennis laten maken met het mooiste stukje van de Benelux. Daarnaast zullen zij het bekendste en grootste B2B netwerk event van Zeeuws-Vlaanderen, de BO2, koppelen aan de CVA en het 50-jarige bestaan van JCI Zeeuws-Vlaanderen.

Al in 2019 is onderzocht of we het als kamer zien zitten om een NC te or­ganiseren in combinatie met ons jaarlijkse netwerk event, ons jubileum en dit dan in samenwerking met België en Nederland. Het antwoord was vol­mondig JA. Leden, oud-leden en senatoren hebben aangegeven graag hun steentje bij te dragen aan de organisatie van dit weekend. Zij hebben alle­maal ervaring met het organiseren van het jaarlijkse netwerkevent van de JK Zeeuwsch-Vlaanderen voor 600 personen.

JCI Zeeuws-Vlaanderen is landelijk bekend door zijn opvallende en trouwe aanwezigheid tijdens congressen wereldwijd. Graag halen we de JCI leden naar ons stukje Nederland in 2021.

FranklinCovey training 'Mindset'
30 okt 2021 10:30 - 13:00

Zaterdagochtend 30 oktober geeft JCI Amsterdam-Amstelland een toffe training over de eerste van zeven eigenschappen van Covey. Besteed twee uur van je tijd en verdien die dubbel en dwars terug met wat je leert over het omgaan met tijd en je activiteiten.

Locatie: De veranda, Amstelveenseweg 764, Amsterdam

Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dag van de Commissaris
4 nov 2021 09:00 - 18:00

Donderdag 4 november is de Dag van de Commissaris. NCD, de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren, organiseert jaarlijks een inspirerend congres voor iedere Commissaris en Toezichthouder. Dit jaar staat in het thema van ‘verantwoordelijkheid’ oftewel ‘Responsibility Leads’. Ga met vakgenoten in gesprek over de diverse thema’s, vergaar inhoudelijke kennis en word bijgepraat. De Dag van de Commissaris is een must voor iedere commissaris en toezichthouder óf als je dit wilt worden! JCI-ers ontvangen 50 euro korting op hun deelname. Geef bij je aanmelding aan dat je JCI-er bent en ontvang de korting op de factuur. Meer informatie en aanmelden: dagvandecommissaris.nl

Wil je kans maken op een GOLDEN TICKET, laat ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarom jij deze verdiend. De meest originele inzending zal worden beloond.

Het Wereldcongres vindt dit jaar plaats in Johannesburg, hoewel het nog onzeker is of het live is  of dat er toch gekozen wordt voor een online of hybride variant. Stay tuned!  Bekijk de website, volg ze op social media en bij vragen kun je terecht bij Team International. 

 

En normaliter...

Holland Hotel & Dutch Delegation Night

Tijdens het wereldcongres wordt er door het Team Internationaal een Holland Hotel geregeld zodat we als Nederlandse delegatie samen kunnen optrekken. Tijdens de welkomstborrel en Dutch Delegation Night beleven we samen gezellige Hollandse avonden. Zo leer je niet alleen mensen uit jouw kamer kennen, maar maak je kennis met JCI Nederland. Informatie over deze evenementen worden gecommuniceerd met de deelnemers van het wereldcongres. 

Team International

Elk jaar gaat er een Nederlandse delegatie naar het wereldcongres. Dit varieert van 30 tot 70 leden. Team International begeleidt dit! Ook houdt Team International je op de hoogte via e-mail, Facebook en de nieuwsbrief.

 

Direct regelen

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe privacywet, internationaal de General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd, geldt in de hele Europese Unie en gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens. De nieuwe Europese privacywetgeving heeft ook impact op JCI Nederland en haar leden. Welke gevolgen heeft de wetgeving voor het gebruik van persoonsgegevens binnen je groep? Wat verandert er? Wat moet je doen?

In ons privacybeleid staat precies beschreven hoe wij met persoonsgegevens omgaan en hoe je hier als lid invloed op kunt uitoefenen. Daarnaast hebben we met de Kamers een overeenkomst gesloten, waarmee de Kamers toestemming geven aan JCI Nederland en Cantrijn om persoonsgegevens van hun leden te verwerken ten behoeve van de DLA. Omdat niet alleen JCI Nederland aan de GDPR-wet en -regelgeving moet voldoen, maar ook elke afzonderlijke Kamer kun jij hier tevens een advies aan de Kamer en een checklist vinden zodat jullie kunnen zorgen dat de Kamer ook voldoet aan deze verplichting naar haar leden. 

Download privacybeleid

Download verwerkersovereenkomst

Download advies aan de Kamer 

Download checklist

Download disclaimer

Project Gallery

Bekijk alle projecten

Aankomende congressen

22-24 oktober 2021

22 januari 2022

8-11 juni 2022

Onze partners

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief