CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Nieuws

Agenda

Basics 4 Trainers
29 jan 2021 18:00 - 31 jan 2021 15:00

Basics for JCI Trainers is een traject van twee dagen waarin je leert over de leerstijlen van volwassenen en het leerproces dat zij doormaken. Tevens krijg je inzicht in welke rol je als trainer hebt en welke werkvormen je kunt gebruiken. Deze tweedaagse is de ideale cursus voor leden die willen leren hoe ze een volwassene een nieuwe vaardigheid aanleren.

In deze training komt het credo van JCI ‘learning by doing’ volledig tot zijn recht: als je na deze training aan de slag gaat als trainer, faciliteer je de groei van anderen, terwijl je aan je eigen ontwikkeling werkt.

Basics for JCI Trainers is een traject van twee dagen die tot een aantal jaar geleden deel uitmaakte van de Official Courses van JCI. Ofschoon de training internationaal niet meer wordt aangeboden, behoort deze 2 daagse tot het verplichte voortraject om trainer te worden binnen JCI Nederland. In 2014 is de training in een nieuw jasje gestoken en behoort daarmee tot de serie Nederlandse JCI-producten.

Praktische informatie:

Minimum aantal deelnemers: 12
Maximum aantal deelnemers: 16


Kosten: € 390, - inclusief overnachting (gedeelde kamer), ontbijtbuffet op zondag, lunchbuffet op zaterdag en zondag, diner op zaterdag, dagelijks onbeperkt koffie, thee en water, meerdere snacks en fruit.
Tijd: 2 volle dagen + zaterdagavond

Registreren: via Team Training & Development

JCI Dutch Academy 2021
5 mrt 2021 09:00 - 7 mrt 2021 18:00

De aanmeldingen gaan hard! Zorg dat je er dit jaar bij bent en bespaar €80,- door je als een van de eerste 45 aan te melden!

Datum: 5-7 maart 2021

Locatie: Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd in Hulshorst

Early bird tarief €459,- (eerste 45 aanmeldingen voor 18 oktober 2020. Daarna normaal tarief €539,-)

Aanmelden via http://jci.fikket.com/event/jci-dutch-academy-2021

 

Dreams become visions, visions become ideas – in 2021 a special idea becomes reality: We are going to connect people and nations celebrating a once-in-a-lifetime conference on a cruise ship!

Direct regelen

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe privacywet, internationaal de General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd, geldt in de hele Europese Unie en gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens. De nieuwe Europese privacywetgeving heeft ook impact op JCI Nederland en haar leden. Welke gevolgen heeft de wetgeving voor het gebruik van persoonsgegevens binnen je groep? Wat verandert er? Wat moet je doen?

In ons privacybeleid staat precies beschreven hoe wij met persoonsgegevens omgaan en hoe je hier als lid invloed op kunt uitoefenen. Daarnaast hebben we met de Kamers een overeenkomst gesloten, waarmee de Kamers toestemming geven aan JCI Nederland en Cantrijn om persoonsgegevens van hun leden te verwerken ten behoeve van de DLA. Omdat niet alleen JCI Nederland aan de GDPR-wet en -regelgeving moet voldoen, maar ook elke afzonderlijke Kamer kun jij hier tevens een advies aan de Kamer en een checklist vinden zodat jullie kunnen zorgen dat de Kamer ook voldoet aan deze verplichting naar haar leden. 

Download privacybeleid

Download verwerkersovereenkomst

Download advies aan de Kamer 

Download checklist

Download disclaimer

Project Gallery

Bekijk alle projecten

Aankomende congressen

9 januari 2021

28-30 Mei 2021

22-24 oktober 2021

Onze partners