Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Ook dit jaar kan jouw Kamer, project, voorzitter, bestuur, en nog veel meer, een mooie award winnen! Deadline voor het indienen van award aanvragen was 25 november. Maar door een technisch probleem met het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. hebben wij helaas geen aanvragen ontvangen.

Daarom vragen wij jullie nogmaals je award aanvraag in te dienen. Deze aanvraag kun je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stuur je reeds ingestuurde aanvraag dus nogmaals in maar doe dit voor donderdag 6 december. Mocht je nog niet hebben gereageerd maar toch in aanmerking willen komen voor aan award stuur je nominatie dan alsnog in. 

BIDBAD

De uitreiking van de awards vindt plaats tijdens de Besturen Introductie Dag / Besturen Afscheids Dag (BIDBAD) op zaterdag 15 december. Het thema van dit jaar is “Ik hou van JCI”, zoals we gewend zijn van tv-programma “Ik hou van Holland”.

Inschrijven 

Heb jij je nog niet ingeschreven voor dit event doe dat dan snel. We hebben een limiet van 150 deelnemers.. Klik hier om je in te schrijven!   

Het programma duurt van 08:45 uur tot 13:00 uur en is inclusief ontvangst met koffie/thee, tussendoortje en lunch. Deelname is kosteloos, annuleren kan tot 5 december, bij een no show zal echter wel €35,- in rekening worden gebracht. 

We zien uit naar jullie komst! Graag tot ziens op 15 december in het Postillion te Bunnik!