6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg

Wat bin' we moai fuort net?
Wat krijgen we toch een fantastisch CvA op 19-01-2019 in Leeuwarden.

Friesland: we horen je denken. Voor veel mensen ook wel het ‘buitenland’. Ze hebben hun eigen taaltje en je kunt toch niks met die stugge Friezen.
Maar niks is minder waar!

Laat ons jou overtuigen van wat Friesland en in het bijzonder Leeuwarden allemaal te bieden heeft. Er gebeurt een hoop in ‘ús provinsje’ en gastvrijheid staat hoog in het vaandel.

Met het thema ‘Krachtig Fryslân’ willen we de kracht van lokale en kleinschalige initiatieven tonen. We hebben – al zeggen we het zelf – een prachtig programma met top sprekers en workshops. Foppe de Haan komt een keynote geven. Op vrijdagavond geeft strafrechtadvocaat Wim Anker een kroegcollege. Op zaterdag mooie workshops en lezingen. Leer Fries, leer brainstormen, leer schaatsen. Het kan allemaal. Of volg de lezing van grensrechter Erwin Zeinstra, ga op excursie naar Sneek of het Fries Museum. Allemaal bijzondere onderdelen die je niet wilt missen! En uiteraard hebben we op zaterdag een spetterend eindfeest! Party! Trek je beste winteroutfit maar uit de kast.

Wil je meer informatie over het programma en de tickets? Kijk snel op de website en volg ons ook vooral via Facebook.

We bieden tijdens het CvA een podium voor al deze krachtige initiatieven en sprekers. We hopen hiermee JCI leden te inspireren en te motiveren. Want we kunnen een hoop leren van elkaar en met elkaar bereiken we veel. Dus JCI’ers: verenig uw krachten en maak het mee op 19 januari 2019!

Tickets koop je via: https://www.cva-leeuwarden.nl/event/cva-januari-2019/