CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Ook als JCI kunnen we niet ontsnappen aan AVG. Heb jij ideeën hoe we deze papieren tijger zonder kleerscheuren kunnen temmen? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken in de nieuwe AVG-commissie.

Aanleiding

Tijdens de NC in Oldenzaal heeft het College van Afgevaardigden (CvA) het privacyreglement besproken. Na een uitgebreide discussie is uiteindelijk het voorgestelde reglement aangenomen. Hiermee is het reglement (net als het Huishoudelijk reglement) algemeen bindend verklaard voor de Kamers. Wel werden door enkele Kamers constructieve en kritische opmerkingen gemaakt ter verbetering van de inhoud van bepaalde artikelen.

Tijdelijke AVG-commissie

De gemaakte opmerkingen geven aanleiding om kritisch te blijven kijken naar de inhoud van het privacyreglement en de implementatie van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Met het CvA is daarom afgesproken dat een tijdelijke commissie van JCI’ers met aantoonbare kennis van en affiniteit met de AVG hierover zal adviseren.

Mogen we rekenen op jouw hulp?

Wil jij graag onderdeel uit gaan maken van de tijdelijke AVG-commissie, meld je dan aan bij de Secretaris Generaal Ida-Jacoba de Vries via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden kan tot 15 februari 2019.