Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Ga jij met ons mee op reis naar de JCI European Conference 2019 Lyon? Dit jaar is de organisatie in handen van JCI 's-Gravenhage en onze reis staat in het teken van #LEF! #LEF is vrijelijk geïnspireerd op liberté, égalité, fraternité (motto van Frankrijk sinds de stichting van derde Franse republiek, na de Franse revolutie). De eerste letters van deze belangrijke woorden (die aansluiten bij de waarden van JCI en de Global Goals) vormen het woord LEF. Uiteraard wordt dit alles met gecombineerd met een flinke dosis 'fun' en een 'tintje' Nederland.

Reis op maat

De reis is vanaf nu te boeken. Om aan ieders wensen te voldoen werken we met vier pakketten en vier losse bouwstenen. Zo kun jij je reis op maat samen stellen. Hoeveel #LEF heb jij? Ga jij voor de totale #LEF-experience en reis jij samen met ons Lyon? Of houd je het bij de Basics zodat je geen enkel gezellig Hollands moment tijdens het congres hoeft te missen? Bekijk snel onze pakketten en boek degene die het beste bij jou past. http://bit.ly/noussommesLEF

Pre-tour

Dit jaar gaan we weer op pre-tour. We hebben een heuse #LEF-challenge georganiseerd. We vertrekken op 5 mei vanuit Maastricht en rijden dan via verschillende actieve, historische, culinaire en vooral gezellige stops naar Lyon, waar we dinsdag 7 mei aan het einde van de dag aankomen. Wil jij mee met deze pre-tour boek dan het totale #LEF-experience pakket of de #LEF-Challenge in combinatie met een van onze andere pakketten. En hoewel we met de auto reizen, hoef je zelf niet in het bezit te zijn van een voiture. Niet alle auto’s zitten al vol. En wat is er nu gezelliger dan de auto met elkaar delen!

HollandHotel

Het HollandHotel is dit jaar gevestigd in het IBIS Lyon Centre Perrache. Dit hotel vindt zich midden in Lyon en ligt direct naast een van de grootste OV-hubs in de stad. Heel Lyon is binnen handbereik en binnen 10 minuten sta je op de congreslocatie. En met de speciale JCI-actie heb een je tweepersoonskamer incl. ontbijt al vanaf 100 euro per nacht! Boek snel want vol=vol!

Boek je hotel rechtstreeks hier bij Accor en gebruik de code JCI19.

#LEF-borrel in Nederland

Op 5 april organiseren we een gezellig borrel om alvast in de stemming te komen en je reisgenoten al even te ontmoeten. Wij zullen de locatie regelen en zorgen dat team #LEF aanwezig is om eventuele jullie prangende reisvragen te beantwoorden. Jij hoeft dus alleen je portemonnee mee te nemen, want de drankjes zijn op eigen kosten. Ben je erbij? Meld je dan even aan via ons Facebook-event