Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Op vrijdag 7 juni 2019 organiseert JCI Amsterdam de 25e editie van het meest bijzondere golftoernooi van Nederland: het JCI Vondelpark Open. Het mooiste park van Amsterdam en tevens het mooiste park van Nederland wordt voor één ochtend omgetoverd tot een volwaardige 18 holes golfbaan. U speelt op een baan die geheel onvoorspelbaar is door de dynamiek van het park.

Deelnemers van het golftoernooi sponseren met hun deelname het goede doel, “Stichting Hart voor het Vondelpark”. Dit goede doel heeft als missie de volgende doelen geformuleerd:
1. het bewaken van het historische monumentale karakter van het Vondelpark;
2. het vergroten van de betrokkenheid van mensen bij het Vondelpark;
3. het verbeteren en reconstrueren van de parksieraden in de openbare ruimte en het vernieuwen van het parkmeubilair in het Vondelpark.

Aan dit exclusieve evenement beleven maximaal 36 teams van 3 personen een memorabele dag golfen in het Vondelpark. Wilt u dit evenement niet missen, neem dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of meldt u aan als vrijwilliger voor deze dag via: http://www.jcivondelparkopen.nl/inschrijven-vrijwilliger-2019/