Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Geïnspireerd door de diverse populaire open water zwemwedstrijden van de afgelopen periode zal ditmaal de Zaanse Schans het decor zijn van een nieuw spectaculair evenement voor zowel particulieren als bedrijven, de Zaanse Zwem Challenge.

De Zaanse Zwem Challenge zal plaatsvinden op zondag 30 juni in de Zaan voor de Zaanse Schans. Een unieke locatie welke jaarlijks miljoenen toeristen ontvangt zal op deze datum toeschouwers uit de eigen regio en land verwelkomen. Voor de bezoekers, deelnemers en sponsoren zal een gezellig evenemententerrein worden ingericht met uiteenlopend entertainment, eten en drinken, waardoor er op deze dag gezorgd is voor een unieke en gezellige sfeer. Met publiek op de wal, 600 deelnemers in het water en VIP’s met een exclusief programma, is er voor elk wat wils!

De inschrijving voor deelnemers is sinds afgelopen week geopend.

Gratis evenement voor het goede doel: kinderafdeling van het Zaans Medisch Centrum

De opbrengst van de Zaanse Zwem Challenge gaat naar de kinderafdeling van het Zaans Medisch Centrum (ZMC). Toen de Junior Kamer Zaanstreek het Zaans Medisch Centrum benaderde voor mogelijke sponsoring waren beide partijen enthousiast. In het verleden hebben de Junior Kamer Zaanstreek en het Zaans Medisch Centrum al eens eerder tezamen opgetrokken om geld op te halen voor diverse projecten. Zo is er in het verleden genoeg geld opgehaald om tv’s op de kamers van de patiënten te kunnen realiseren. Maar is tezamen met de Junior Kamer Zaanstreek ook een totale speeltuin gerealiseerd in het voormalige gebouw van het ziekenhuis. Met het nieuwe ziekenhuis heeft het Zaans Medisch Centrum andere wensen. Sinds de vernieuwing van het ziekenhuis is er geen budget geweest voor de aankleding van het buitenterrein en enkele pedagogische producten voor op de speelkamer van de kinderafdeling. Het Zaans Medisch Centrum heeft de wens om op het dakterras een nieuw buitenspeelhuis te hebben. 

“Het is prachtig om te zien welke wensen, van groot tot klein, de kinderafdeling van het Zaans Medisch Centrum heeft, zoveel mogelijk geld ophalen zodat zoveel mogelijk wensen in vervulling gaan is het doel”, aldus de leden van JKZ.

Junior Kamer Zaanstreek

De Zaanse Zwem Challenge wordt door de stichting Stichting Evenementen Junior Kamer Zaanstreek georganiseerd. Al jarenlang zorgt de Junior Kamer Zaanstreek, door het organiseren van evenementen, voor donaties aan een scala van goede doelen. Enkele voorbeelden zijn: een paard voor Manege De Blijde Ruiters, financiële bijdragen aan De Voedselbank, de Poelboerderij, Stichting Doe een Wens en de Kledingbank. Dit jaar gaat de opbrengst van het evenement naar de kinderafdeling van het Zaans Medisch Centrum. De Junior Kamer Zaanstreek wil met het evenement een spektakel in de Zaan neerzetten en tevens een positieve bijdrage leveren aan het goede doel. Junior Kamer Zaanstreek is onderdeel van Junior Chamber International, één van de grootste netwerken ter wereld met als voornaamste doel de persoonlijke ontwikkeling van haar leden en bijdragen aan positieve veranderingen in de maatschappij. Junior Kamer Zaanstreek onderscheidt zich voorts door de aard en omvang van de projecten die jaarlijks tot stand worden gebracht. Zij organiseert jaarlijks in ieder geval één groot evenementen, die hetzij als businessevenement, hetzij als publieksevenement zijn bedoeld. Hoe dan ook: er wordt altijd een Zaans Goed Doel ondersteund.

Oproep aan Zaanse ondernemers en sportieve deelnemers

De Zaanse Zwem Challenge is volledig afhankelijk van giften en sponsoring van particulieren en bedrijven. Deelnemers kunnen de challenge aan gaan door zich in te schrijven via de website. Elke deelnemer kan zich tevens laten sponsoren om zo een steentje bij te dragen voor het goede doel. De deelnemer die het hoogte sponsorbedrag weet op te halen krijgt tevens een extra beloning!

Bedrijven kunnen zich met sponsoring aan het evenement op een positieve manier profileren in de regio en het goede doel steunen. Fiscaal is sponsoring interessant omdat sponsorbijdragen als reclamekosten volledig aftrekbaar zijn. Naast het vergroten van uw naamsbekendheid door alle uitlatingen en reclame rondom het evenement, kunt u als sponsor ook gebruik maken van de uitstekende VIP-faciliteiten en heeft u de unieke gelegenheid om uw relaties hiervoor uit te nodigen. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten: aan de ene kant kunnen we door uw sponsoring een bijdrage leveren aan het goede doel en aan de andere kant levert de sponsoring uw bedrijf naamsbekendheid op.

Kunt u ons steunen om dit nieuwe evenement onvergetelijk te laten zijn en daarmee tevens een bijdrage leveren aan de Zaans Medisch Centrum? Neem dan contact met ons op! Meer informatie en contactgegevens staan op de website www.jkz.nl/zzc/