Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Na het grote succes van 2017, organiseert JCI Ede deze zomer een tweede editie van Dinner in the Sky. 27 juni 2019 is het zo ver: dineren op 50 meter hoogte met een fantastisch uitzicht over onze prachtige regio. Dat wil je toch niet missen? De kraan van Dinner in the Sky gaat in totaal 11 (!) keer de lucht in. Liever met beide benen op de grond? Kom dan vanaf 17.00u naar het Grountevent! Voor gezellig netwerken, borrelen en foodworkshops. En om 21.00 uur barst het feest los met een spetterende show van een DJ!

De opbrengst van Dinner in the Sky gaat naar twee lokale doelen: de G-atleten bij atletiekverenigingen Climax Ede en VAV Veenendaal. Bij deze twee verenigingen sporten elke week diverse kinderen met een (lichamelijke) beperking. Zo heb je in Ede de ‘RaceRunners’ en in Veenendaal de ‘VB Groep’. Met de opbrengst willen we via de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) nog meer kinderen laten sporten. De hele opbrengst van het event gaat naar deze twee lokale doelen. Bovendien verhoogt NSGK de opbrengst met maar liefst 50%, tot een maximum van € 7.500!

Meer weten? Kijk dan op www.dinnerintheskyede.nl of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..