Fotograaf Tom Beltman - JCI Wereldcongres 02  2017 - woensdag - JCI Nederland.jpg

Op 30 november 2019 is het dan zover… De eerste editie van de JCI Impact Summit is een feit! Een inspirerende dag binnen het jaarthema Hart voor de Toekomst voor alle leden, JCI-partners en niet-leden.
Naast de uiteenlopende sessies die er op de planning staan, is dit ook het grote moment dat de JCI Awards worden uitgereikt.

Programma

Onder leiding van dagvoorzitter Anna Heijker.

13:00 uur        Ontvangst en welkom

13:30 uur        Keynote

14:00 uur        Award ceremonies & Interactieve Impact Power sessies

17:00 uur        Ludieke afsluiting & borrel

Awards

JCI Nederland heeft een grote maatschappelijke impact door uiteenlopende lokale initiatieven en individuen. Om Kamers, projecten en leden hiervoor in het zonnetje te zetten, worden ook dit jaar de Awards weer uitgereikt.

Een overzicht van de JCI Awards vind je hier terug.

Benieuwd hoe je een project, Kamer of lid voor één van de vele andere Awards kunt nomineren? Klik dan op deze link!

Dit jaar hebben we een nieuwe Award erbij en wel de JCI Impact Award. Om in aanmerking te komen voor de Impact Award, dien je als lid zakelijk of privé aantoonbare impact hebben gecreëerd op een of meerdere Sustainable Development Goals (SDG’s). Meer informatie over deze Award en de verschillende categorieën kan je hier vinden.

Locatie

We zijn te gast bij Social Impact Factory Utrecht, de hotspot voor sociaal ondernemerschap in Utrecht. Voor meer informatie: https://www.socialimpactfactory.com

De locatie is gemakkelijk te bereiken met het Openbaar Vervoer. Wanneer je met de auto komt, zijn er ook voldoende mogelijkheden om je auto te parkeren. Kijk voor de mogelijkheden op: https://www.socialimpactfactory.com/route/

Inschrijven

Ben je enthousiast en past het in je drukke agenda? Meld je dan nu aan voor de JCI Impact Summit!

Er is plek voor 100 deelnemers dus wees er snel bij want vol=vol. Klik hier om je in te schrijven!

Deelname voor JCI leden is kosteloos, aanmelden kan tot 25 november. Bij annuleren na deze datum of een no-show wordt € 17,50 in rekening gebracht. Voor niet-leden wordt een entree van € 17,50 gevraagd.

We kijken uit naar jullie komst!

Hartelijke groet, namens
Federatiebestuur 2019 & 2020

Snelle links:

Nationale Awards

Nationale Award indienen     

Awardhistorie