6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg

De tweede en tevens laatste editie van het JCI MGZN is nu verschenen! Net als vorige keer is er voor een thema gekozen. In veel kamers is het de traditie om een persoonlijke en een project award uit te delen aan  leden. Op sociale media komt er een diversiteit aan awards voorbij: van een Gouden Koe tot aan Barbies.

Het thema van dit MGZN is hieraan gekoppeld, namelijk “In the Spotlight”. We hebben voor dit thema gekozen, omdat er jaarlijks meerdere awards uitgereikt worden aan JCI leden die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de vereniging. Op individuele basis of in een projectgroep. Deze mensen maken JCI een betere en mooiere club en verdienen daarom een plek in de spotlights. Naast alle genomineerden en award winners vind je ook een interview met Marion de Groot (Executive Vice President 2020), een inkijkje in het bestuursjaar van Land van Herle en leer je meer over JCI Germany.

Voor nu wensen we je veel leesplezier en namens het gehele Federatiebestuur (FB) 2019 een fijne Kerst en een Gelukkig Nieuwjaar!

Lees het magazine!