CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

Van 3 t/m 7 november vindt het wereldcongres in Yokohama, Japan plaats. Wij hopen met een mooie Nederlandse delegatie naar Japan te reizen. Om het extra aantrekkelijk te maken zijn we al druk bezig met het organiseren van een meerdaagse pre-tour door dit bijzondere land, een über gezellig Holland Hotel én natuurlijk een goed gevulde HollandKit voor de hele delegatie!


Momenteel staan de plannen in de stijgers en zijn we druk in overleg met diverse hotels en reisorganisaties om een zo gevarieerd mogelijke reis aan te bieden die interessant is voor zowel Japan-newby’s als de ervaren Japan-reiziger. Bekijk hier alvast de voorlopige plannen.

Overweeg jij om mee te gaan?

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen en kunnen langzaam de eerste informatie met jullie delen. Wil jij ook op de hoogte blijven? Volg dan ons op Facebook meldt je als geïnteresseerde voor het Facebook-event of klets mee in de Yokohama babbelbox op Whatsapp.

Via deze twee kanalen zullen we alle updates en informatie met jullie delen. Zo vind je er inmiddels een link naar ons voorstel voor de delegatiereis en zullen we snel meer info delen over het Holland Hotel.

Wij hebben er zin in!

Team International