CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Maak jij het verschil? 

Wil jij dit jaar jouw kennis en enthousiasme delen in één van de teams van JCI Nederland en zo JCI een stap verder brengen? Bekijk dan onderstaande vacatures. Wil je meer weten over de inhoud, wat je precies zou kunnen doen of hoeveel tijd het kost. Neem dan vooral contact met ons op. We komen graag met je in contact!


Team PR & Communicatie

Kiki Merkies, EVP, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Grafisch vormgever met wil om meer te doen
Vind jij het leuk om mooie dingen te ontwerpen maar wil je ook graag meer doen/leren binnen het team op het gebied van PR & Communicatie, dan is dit de perfecte uitdaging voor jou!

Taalkunstenaar die van schrijven houdt
Dit jaar maken we twee mooie MGZN’s en proberen we online ook de mooie verhalen van JCI te delen. Wil jij helpen onze verhalen met impact (foutloos) op papier te zetten? Dan zoeken wij jou! Bij voorkeur vinden we hier twee personen voor.

PR/Marketing creatieveling die gek is op campagnes
Zit jij boordevol creativiteit en kun je dit omzetten in campagnes? Ons team kan jou dan goed gebruiken om campagnematig JCI nog meer op de kaart te zetten.

Team Membership Growth

Vincent van den Ende, EVP, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Teamlid Zuid / Teamlid Noord
Hou jij je graag bezig met ontwikkeling en vind je het een uitdaging om Kamers te helpen weer een gezonde groei te realiseren? Lijkt het je leuk om lokale behoeftes te vertalen naar initiatieven op landelijk niveau? Wie weet ben jij dan wel de persoon die we zoeken! Wij zoeken twee leden in het noorden van het land en één in Brabant/Limburg die in staat zijn om hun eigen kennis en het JCI-netwerk in te zetten om Kamers hiermee te helpen.

Team Impact

Noach Havenith, EVP, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Teamleden
Zie jij gave dingen gebeuren in je omgeving die echt lokaal impact maken en krijg jij hier energie van? Sta je te popelen om impact te creëren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij zorgt voor verbinding tussen Kamers en weet met je enthousiasme mooie evenementen neer te zetten!

Team Secretaris-Generaal

Jozé Danen, SG, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Een administratieve topper
Zou jij op projectbasis kunnen ondersteunen bij wat administratieve klussen? Hou jij ervan als de dingen kloppen? Kun je zelfstandig werken en ben je nauwkeurig? Dan zoekt de SG jou! Werkzaamheden zijn flexibel in te delen, dus ideaal om vanuit huis te doen en wanneer jij er tijd voor hebt!