CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4584 - JCI Nederland.jpg

Het eerste College van Afgevaardigden (CvA) met als thema Take a Risk is net achter de rug en met veel plezier denk ik terug aan het mooie weekend dat we met elkaar beleefd hebben. Het was een weekend vol inspirerende workshops, trainingen, keynotes, een productieve vergadering en een spetterend feest. Menig lid ging de uitdaging aan.

Het CvA was een mooie aftrap van een nieuw JCI-jaar dat is begonnen. Een nieuw decennium nog wel. We hebben de mogelijkheid om met elkaar wederom een nieuwe werkelijkheid te creëren in een tijd vol verandering, uitdagingen, maar vooral ook kansen. De roaring twenties zijn begonnen! 


Ik heb er enorm veel zin in om van 2020 mijn mooiste jaar tot zover te maken en ook het federatiebestuur is er klaar voor! Ik hoop dan ook dat jullie samen met ons de uitdaging aan willen gaan door er dit jaar alles uit te halen. Maak er als (nieuwe) trainer jouw mooiste trainingsjaar van, maak jouw project tot het beste project ooit en als je een rol binnen je Kamerbestuur hebt, haal ook daar dan alles uit wat erin zit. Je hebt de kans om met een groep jonge, getalenteerde mensen te werken die er samen met jou het mooiste jaar van willen maken. Verras ze, inspireer ze, neem ze mee in je visie en laat ze alle facetten van onze mooie vereniging ontdekken; lokaal, regionaal, nationaal en internationaal. Er is zoveel te ontdekken en er zijn kansen genoeg! 

Wij, het Federatiebestuur, richten ons dit jaar op de relevantie, de zichtbaarheid en groei van onze vereniging. De ins en outs kun je vinden in ons beleidsplan. Hierin staan onze belangrijkste speerpunten, en er gebeurt natuurlijk een heleboel meer. Je mag van ons verwachten dat we klaar staan voor jou en je Kamer om je te helpen alle paden binnen JCI zichtbaar te maken en je te helpen jouw doelen te bereiken.  

Wil je weten wat er te halen valt of simpelweg eens sparren? Zoek het contact met mij of mijn mede-FB-leden. Wij denken en doen graag met je mee, ook tijdens een vergadering, regio bijeenkomst en/of Kameractiviteit.  

Zoals gezegd, het nieuwe jaar, het nieuwe decennium is begonnen.  

Make it count. Change tomorrow, Start today! 

Bas Siers
Voorzitter 2020