Fotograaf Tom Beltman - JCI Wereldcongres 02  2017 - woensdag - JCI Nederland.jpg

JCI Nederland heeft een uitgebreid aanbod aan kamertrainingen. Een van die trainingen is “De 10 geboden van Ledenwerving”. Deze 2,5 uur durende training is vooral handig als je samen met je Kamer een inzichtelijk en helder plan wilt maken rondom het werven van nieuwe leden. Hoe kun je JCI, en dan specifiek jouw Kamer, het beste neerzetten? Welke initiatieven zorgen voor een goede ledenwerving? En hoe zorg je ervoor dat leden ook bij de Kamer blijven?

Deze training is een open discussie over alle stimulerende en belemmerende ideeën rondom ledenwerving en -behoud! Omdat JCI het belangrijk vindt dat Kamers blijven groeien en huidige leden ook lid blijven bij de Kamer wordt deze training GRATIS aangeboden aan alle Kamers. Lees hier meer over de training en hoe je hem kunt boeken.

Vers van de pers!

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe kamertraining die inzichtelijk maakt hoe je als Kamer sterker kan worden. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met Vincent van den Ende, EVP Membership Growth - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..