CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Het SDG Global Festival of Action is een baanbrekend jaarlijks evenement. Tijdens dit event gaan diverse beleidsmakers, beslissers en betrokkenen vanuit diverse sectoren en meer dan 145 landen,  met elkaar in gesprek over de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s).

Veelal jonge mensen met verschillende achtergronden, (semi)overheden, NGO’s en organisaties zoals JCI wisselen ervaringen uit, bouwen partnerschappen op om lokaal niveau impact te vergroten. Tijdens dit festival worden de nieuwste innovaties, hulpmiddelen en benaderingen voor SDG-implementatie gedeeld.

De vierde editie van het SDG Global Festival of Action zal een mijlpaal zijn om de zichtbaarheid en impact van wereldwijde initiatieven te vergroten, met een sterke focus op lokale en innovatieve maatregelen en oplossingen die kunnen leiden tot transformatie naar de SDG's.

Get-together met Belgische en Duitse JCI-leden

Op 2 april starten we het weekend met een get-together met leden van JCI België en JCI / Wirtschaftsjunioren Deutschland.  We verzamelen om 18:30 uur in restaurant Brauhaus Bönnsch in Bonn. Voor deze get-together moet je, je aanmelden. Wil je hierbij zijn meld je dan aan vóór 23 maart!

Gezamenlijk bezoek festival 

Op 3 april nemen we gemeenschappelijk deel aan het festival. We verzamelen om 9:00 uur bij het World Conference Center in Bonn. Wil je mee doen aan het festival, dan moet je zelf wel van tevoren je eigen toegangsticket regelen. Dit kan tot uiterlijk 3 maart via de website van het Festival. 

Deelname aan het weekend zoals reiskosten, overnachting en eten/drinken is op eigen kosten. Deelname voor het festival is gratis.

Meer weten?

Wil je meer informatie over het weekend of het festival, of wil je, je direct al inschrijven voor de get-together? Stuur dan een mail voor 2 april naar Noach Havenith, EVP Impact - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..