Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Aanstaande vrijdag 27 maart staat van 19.00 uur tot 21.00 uur de tweede Local Presidents Meeting (LPM) van dit jaar gepland. Waar deze meeting in eerste instantie fysiek zou plaats vinden, en uitsluitend voor lokale voorzitters, staat de online meeting nu open voor alle leden. 


Best practice sharing en brainstorm voor positieve impact
De afgelopen dagen zien we vanuit Nederland, maar ook vanuit de rest van de wereld veel positieve berichten voorbij komen van mensen die elkaar de helpende hand toesteken in de huidige uitdagende omstandigheden. Als divers netwerk van jonge leiders en ondernemers hebben wij binnen JCI  alles in huis om in deze tijd landelijk het verschil te maken. Op social media zagen we al enkele Kamers met mooie initiatieven voorbij komen. Graag verkennen we in deze meeting samen met jullie welke duurzame activiteiten wij als JCI Nederland, lokaal, regionaal en nationaal met elkaar kunnen oppakken. Acties die nu verbinding en positiviteit creëren, maar wellicht ook post-corona nog steeds relevantie hebben. 

Reden voor andere invulling
De opzet voor de LPM is anders dan dat wij in eerste instantie gepland hadden. Het doel van de LPM is om strategische onderwerpen te bespreken tussen lokale Kamervoorzitters en het Federatiebestuur. Op deze manier willen we meer interactie bewerkstelligen en onderwerpen die leven bij de Kamers op de agenda van de CvA’s krijgen. Door het corona-virus en de ontwikkelingen daaromheen zijn we genoodzaakt om het CvA-congres op 9 mei bij JCI de Betuwe niet in fysieke vorm door te laten gaan. De CvA-vergadering zal wel op 9 mei plaatsvinden op een online manier. Het Federatiebestuur is deze vergadering momenteel aan het voorbereiden. Voorafgaand aan deze CvA-vergadering willen we ook nog een nieuwe online LPM inplannen. 

De geplande Local Presidents Meeting op 27 maart biedt dan ook de gelegenheid om in een breder kader met elkaar de verbinding op te zoeken en duurzame initiatieven te ontwikkelen in deze uitdagende tijd. 

Aanmelden sprekers en initiatieven 
Om deze meeting voor iedereen prettig te laten verlopen willen we jullie wel vragen om je Kamer van tevoren aan te melden en per Kamer één spreker aan te wijzen (dit hoeft niet perse de voorzitter te zijn). Mocht jouw Kamer ook al concrete initiatieven hebben die je graag wilt pitchen, dan kun je ook dit initiatief vooraf aanmelden, inclusief de naam van de pitcher. 

Dus meld je aan als je aanwezig wilt zijn bij de online meeting en/of meld je aan als je jullie idee wilt pitchen. Aanmelden kan tot vrijdagochtend 10:00 uur bij de Secretaris Jozé Danen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). We sturen je hierna een uitnodiging, de details en de agenda toe voor deze meeting. 

Wij hopen op jullie begrip en een mooie opkomst tijdens deze online meeting!