CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

In warme herinnering

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Fleur Duijvestijn op 4 juni jl..

Onze gedachten gaan uit naar Fleur haar echtgenoot, Marc, naar haar familie, vrienden en alle anderen die het plezier hebben mogen ervaren om samengewerkt te hebben met Fleur. Wij wensen hen heel veel sterkte met dit ongelooflijke verlies!

JCI Nederland gaat Fleur ontzettend missen. Het is bijna met geen pen te beschrijven wat Fleur heeft betekend voor onze vereniging. De afgelopen 2,5 jaar heeft Fleur haar ziekte op bijzonder krachtige wijze gedragen. Ook in die ontzettend zware tijd heeft zij als 'spin in het web' haar functie in 2018 op grootse wijze uitgevoerd en stond zij daarna ook voor de Federatiebesturen van 2019 en 2020 met raad en daad klaar.

Het verdriet van het veel te vroege overlijden is groot, maar Fleur zou niet willen dat we te lang stilstaan bij het verlies, maar juist dat we haar leven en haar bijdrage vieren. Laten we dus stilstaan bij de mooie momenten die Fleur ons heeft gebracht in haar rijke JCI carrière en daarbuiten.

Dank je wel Fleur voor de persoon die je was: attent, zorgzaam, scherp en met een stevige dosis (soms zelfs zwarte) humor. Dank je wel voor de enorme bijdrage die je had in de ontwikkeling van mij persoonlijk, anderen, de Kamers JCI Lek & Linge en JCI ’t Sticht en de ontwikkeling van JCI Nederland als geheel!

Bas Siers
Nationaal Voorzitter 2020

Fleur heeft zich de afgelopen maanden ingespannen om iets bijzonders na te laten aan hen die in de laatste fase van haar leven zo belangrijk voor haar zijn geweest, alsook haar lotgenoten. Hiertoe heeft ze Stichting Fleur Colorée opgericht. Wil je een bijdrage doen aan dit bijzondere doel? Ga naar www.fleurcoloree.nl/gift of bezoek de website www.fleurcoloree.nl