CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Is ledenwerving voor jullie Kamer een uitdaging? Team Membership Growth helpt je op weg. Op dinsdag 7 juli organiseren we een online inspiratiesessie over ledenwerving anno 2020 met best practices, discussie en uitwisseling van ervaringen.

Ledenwerving is voor alle Kamers belangrijk en voor de meesten een uitdaging. Hoe komen we in contact met de doelgroep, hoe zetten we JCI juist neer, en hoe binden we ze aan onze Kamer? Persoonlijk contact wordt hierbij vaak gezien als een kernonderdeel van ledenwerving. En juist dat is anno 2020 een uitdaging. 

Op dinsdag 7 juli organiseert Team Membership Growth een online inspiratiesessie voor Kamers die het in deze tijd uitdagend vinden om leden te werven. Ook nu kan het juist heel goed. We delen een drietal best practices en is er veel ruimte voor discussie en uitwisseling van ervaringen. Zo kan iedereen praktisch aan de slag. 

De sessie zal is vooral bedoeld voor leden die zich actief inzetten voor ledenwerving. De sessie start om 20:00 uur, zal plaatsvinden via Zoom en de opzet biedt ruimte voor maximaal 25 deelnemers. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.