6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg

Na lang wikken en wegen hebben wij helaas moeten besluiten om de pre-tour voorafgaand aan het Wereldcongres in Japan te annuleren. De coronacrisis en -maatregelen zorgen ervoor dat er teveel onzekerheden zijn waardoor wij helaas nu geen (financiële) verplichten kunnen aangaan. 

Het idee was om voorafgaand aan het Wereldcongres in Yokohama (3 tot en met 7 november 2020) een lange en een korte pre-tour aan te bieden. Hiervoor heeft Team International in samenwerking met Dim Sum Reizen een mooi voorstel neergelegd. Om deze reis eind oktober-begin november te garanderen moeten er nu concrete afspraken worden gemaakt met hotels en dergelijke. Hiervoor zouden we uiterlijk 1 juli de reis officieel moeten reserveren voor alle deelnemers en een aanbetaling moeten doen. 

Omdat er nog veel onduidelijk is over hoe corona zich verder ontwikkelt, wat de richtlijnen voor het reizen tegen die tijd zullen zijn en of het Wereldcongres überhaupt wel door kan gaan in de originele setting durven wij het nu niet aan deze verplichting aan te gaan. 

Daarnaast merken we dat dit gevoel bij veel JCI-ers leeft. En dat deze onzekerheid en onduidelijkheid er voor hebben gezorgd dat we (logischerwijs) slechts een heel beperkt aantal aanmeldingen hebben binnengekregen. Om deze redenen hebben wij besloten de pre-tour niet door te laten gaan.

Op dit moment zijn er nog geen berichten over het annuleren of aanpassen van het Wereldcongres. Tickets zijn gewoon via de website te koop. Tot en met 30 juni geldt het Early Bird tarief. Daarna zal de prijs van de tickets omhoog gaan. 

Ook het HollandHotel blijft gewoon beschikbaar. Als je van plan naar Yokohama af te reizen, maak hier dan zeker gebruik van! Neem vooral contact op met Team International.

De afspraken met het hotel hoeven pas in september definitief gemaakt te worden. We gaan ervan uit dat we tegen die tijd meer zicht hebben op het wel of niet doorgaan van het Wereldcongres en eventuele reisrestricties. 

We hopen jullie natuurlijk allemaal in Yokohama te zien bij de openingsborrel en befaamde Dutch Delegation Night. We houden jullie uiteraard op de hoogte zodra er meer nieuws is.

Team International

Astrid, Lotte, Thijs, Charley en Amanda