CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

De afgelopen maanden is de Digitale Leden Aministratie (DLA) achter de schermen vanwege technische redenen omgezet naar andere software. Dit had helaas iets meer voeten in de aarde dan van tevoren was ingeschat. De DLA is vanaf nu weer beschikbaar voor alle leden. De DLA is opgesplitst in twee omgevingen. Eén om je eigen kamergegevens in te zien (via Semble) en één om het hele JCI netwerk te kunnen inzien (via de Portal).

Je eigen gegevens en die van je eigen Kamer, inclusief oud-leden kun je inzien via de DLA in Semble. Je ontvangt op maandag 30 juni een mail met daarin de optie om een account en wachtwoord aan te maken. Deze e-mail wordt verzonden vanaf het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (check je spamfolder), Let op: de optie om je account in te stellen is maar beperkt geldig, dus wacht niet te lang. Je kunt je eigen ledengegevens aanpassen door de handleiding van Semble te volgen. 

Wil je het landelijke netwerk van JCI Nederland kunnen raadplegen, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar de voorzitter van die ene Zuid-Hollandse kamer, of dat gezellige lid van je buurkamer, dan kun je gebruik maken van de JCI Portal. Om op de Portal in te kunnen loggen, moet je eerst een account in Semble hebben aangemaakt. 

Alle kamervoorzitters en secretarissen hebben de afgelopen weken de tijd gehad om de DLA bij te werken. Check daarom even je profiel en werk aanvullende gegevens bij, zodat alles weer up to date is! Ben je je wachtwoord voor Semble kwijt, dan kun je daarvoor ook bij de kamervoorzitter en secretaris terecht, zij hebben de mogelijkheid om deze te resetten. 

De toegang tot Semble en de Portal kun je straks ook eenvoudig terugvinden in het menu op deze website. De JCI NL app is op dit moment nog niet bijgewerkt. Dit volgt de komende weken. 

Vragen over de DLA kun je verder ook bij de landelijk secretaris, Jozé Danen, stellen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)