Fotograaf Tom Beltman - JCI Wereldcongres 02  2017 - woensdag - JCI Nederland.jpg

Wil jij graag bijdragen aan de strategische doelstellingen van JCI? Wil jij ervoor zorgen dat jouw leden hun lidmaatschap echt als een verrijking zien? Wil je graag een duurzaam project opzetten met één van de partners van JCI? 

Meld je dan nu aan voor een kamerworkshop van de Strategyzers door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We komen langs bij jouw Kamer om met jullie te bespreken op jullie kameridentiteit en uitdagingen te bespreken. 

De workshop is maatwerk: we houden een intake om te begrijpen wat er speelt en waar behoefte aan is. Na de avond gaan jullie zeker naar huis met heel veel energie en een aantal concrete acties of projecten om de kamer nog leuker en mooier te maken.  

Merel Mathey over de workshop die we bij JCI Amsterdam hebben gegeven: ‘Er is door een enthousiaste groep een langetermijnstrategie voor onze Kamer neergezet met als resultaat hernieuwde energie in de Kamer, een duidelijke focus […] en een toenemende mate van betrokkenheid.’

Elise van Steenwijk, JCI Utrecht: ‘Wij hebben de neiging om iedere keer iets nieuws te doen. Door de sessie van de Strategyzers zijn we gaan nadenken over het groter maken van bestaande projecten.’

Wie zijn wij? 

Thomas Hollander, Jan Joost Kroon, Berith Spoelstra en Rianne Verkleij 

De Strategyzers helpen Kamers, Leden of besturen bij het handen en voeten geven aan de strategie van JCI. De uitdaging voor een grote organisatie als de onze is om de samenhang te bewaren tussen het geheel, dusdanig dat JCI Nederland meer is dan de optelsom van alle kamers. Daar kunnen de afzonderlijke Kamers vervolgens van profiteren. De strategie is onze verbindende factor. Die strategie is echter al snel abstract, groots, vaag en een ‘ver van mijn bed’ show. Terwijl we juist willen dat het kaders zet en richting geeft. De Strategyzers helpen hierbij!