6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg

Stapt jouw Kamer uit de comfortzone en gaat het graag een uitdaging aan? Willen jullie een gaaf evenement voor álle JCI-leden organiseren? Met een thema én inhoud waar nog lang over na wordt gepraat? Zoeken jullie een project om je lustrumjaar een bijzonder tintje te geven? Tijdens de aankomende Nationale Conventie (NC) op 10 oktober wordt de organisatie van het januari College van Afgevaardigden (CvA) in januari 2022 gekozen. Wij zijn op zoek naar een organiserende Kamer!

Ongeveer anderhalf jaar voor het te organiseren CvA of NC wordt de organiserende Kamer tijdens het CvA of NC door de leden gekozen. Dit houdt in dat we tijdens de NC op 10 oktober de organisatie voor het CvA van januari 2022 gaan kiezen. Op dit moment hebben we nog geen aanmeldingen van kamers gehad en bidbooks mogen ontvangen. Gaan jullie de uitdaging aan? 

De organisatie van een CvA of NC vraagt inzet van alle leden en is een enorme learning opportunity voor een Kamer. Je trekt er vaak nieuwe leden mee aan en hebt als Kamer een jaar lang de volle focus op het organiseren van een supergaaf event. Afgelopen jaar gingen de Kamers JCI Friesland, JCI Volcke Rack, JCI Eindhoven en JCI Kennemerland jullie voor. Nieuwsgierig wat dit project van jullie Kamer vraagt en wat de voordelen zijn? Benader één van deze Kamers en ze vertellen het je graag.

Willen jullie vrijblijvend sparren over hoe een CvA of NC er uit kan zien, wat er voor nodig is om het te organiseren of met welke onderdelen rekening moet worden gehouden? Stuur dan een e-mail naar de Secretaris-Generaal (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we nemen contact met je op. 

Voor de organisatie van een congres moet voldaan worden aan een Programma van Eisen. Ook het Programma van Eisen kun je bij de Secretaris-Generaal opvragen. Mocht jouw Kamer achter de schermen al bezig zijn met een bidbook voor januari 2022, of plannen (misschien al zelfs voor de congressen in mei of oktober 2022) hebben, dan horen we dat ook graag. Indien meerdere Kamers een bidbook voor de organisatie van het CvA van januari 2022 te organiseren, krijgen we weer een heuse verkiezingsstrijd. Dus maak er wat gaafs van!

Let op: het concept bidbook voor de organisatie van het CvA in januari 2022 moet uiterlijk 9 augustus a.s. bij het Federatiebestuur binnen zijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op dat moment hoeft het bidbook nog niet 100% rond te zijn. Het Federatiebestuur kan jullie wel alvast voorzien van feedback op het eerste concept. Daarna kan de definitieve versie medio september mee met de agendastukken voor de NC.