6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg

Op 21 november 2020 wordt het nieuwe JCI MGZN gepresenteerd: een waar Impact Report, zowel gedrukt als online. MZGN geeft een inkijk in de diverse projecten en de maatschappelijke impact van JCI Nederland. Bereik een grote, ambitieuze doelgroep in het JCI MGZN en adverteer ook. 

In een 36 pagina's dik tellend JCI MGZN wordt de impact van het netwerk van ruim 2.000 jonge ambitieuze mensen van de afgelopen drie jaar weergegeven. Met een oplage van 2.400 exemplaren en een online bereik van meer dan 7.700 unieke weergaven biedt het JCI MGZN bedrijven een unieke kans zichzelf te laten zien bij een jonge ambitieuze doelgroep.

Uiteraard is er ook in dit JCI MGZN ruimte voor bedrijven en ondernemers om zichzelf te laten zien, via een redactioneel item of advertentie.

Wil jij met jouw bedrijf advertentieruimte inkopen? Of wil je meer weten over de digitale of drukwerk mogelijkheden van het JCI MGZN? Neem dan uiterlijk 7 augustus contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je meer zien van vorige JCI MGZN’s? Kijk dan op: https://www.jci.nl/actueel/jci-mgzn.