Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Zoals afgelopen week gecommuniceerd vindt het Wereldcongres dit jaar online plaats en wel van 24 oktober tot en met 2 november. Het congres begint een week eerder dan het officiële Wereldcongres zou beginnen, zodat er voldoende ruimte is voor alle programmaonderdelen. Je kunt ervoor kiezen om alleen het Core Congress Program te volgen of om het JCI RISE VIP te volgen. 

Het JCI Core programma omvat alleen alle officiële onderdelen van het congres. Denk hierbij aan de vergaderingen en de openingsceremonie, de awardceremonie en enkele workshops. Dit programma volg je voor slechts 20 dollar. Het JCI RISE VIP programma biedt deelnemers toegang tot alle onderdelen van het programma, dus ook tot de keynotes, boeiende trainingen, workshops en business speed networking. Voor dit zeer volledige programma betaal je slechts 100 dollar.  

 

De eerste week van het congres staat in het teken van JCI Official Business (het core programma). Met onder andere de General Assembly die staat gepland op 30, 31 oktober en 1 november. De tweede week richt zich op Professional / Personal Development en Networking. Meer over het programma volgt snel. Houd de updates op onze Facebook in de gaten

Tickets zijn vanaf nu hier beschikbaar.