CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Beste JCI-leden,

De Nationale Conventie gaat online door!

Zoals je ongetwijfeld hebt meegekregen zijn de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen van de overheid deze week aangescherpt. Dat maakt helaas dat het niet langer verantwoord is om een fysieke bijeenkomst te organiseren. Enorm jammer! Ook wij hadden er erg veel zin in om elkaar weer te zien en een mooie dag te beleven. Dat zit er op dit moment even niet in. 

Wij gaan echter niet bij de pakken neerzitten en hebben al een alternatief in de steigers staan. 

De NC vindt nog steeds plaats op zaterdag 10 oktober. Online, dat wel. Wij zullen de dag starten met het College van Afgevaardigden (CvA), om vervolgens een mooi programma met diverse sprekers en trainingen aan te spreken. Daar wordt voor jullie nog hard aan gewerkt!


Hoe ziet de dag er dan uit?

Online CvA - 10.00 uur tot uiterlijk 13.00 uur

Lunchpauze - 13.00 uur tot 14.00 uur

Middag programma met sprekers & trainingen van 13.30 tot 17.00 uur

Je kunt je hier aanmelden om erbij te zijn 10 oktober! 

 

Voorzitters of Afgevaardigden aanmelden!

Beste Voorzitter of Afgevaardigde van je Kamer, zorg dat je je aanmeldt om te kunnen stemmen tijdens het CvA. Je hebt tot maandag 5 oktober 23.59 uur de tijd om je aan te melden bij de Juridisch Raadgever, Barbera Beekman, op e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot op heden hebben wij 15 aangemelde Kamers. Gezien de belangrijke besluiten die op de agenda staan hoop ik dat deze opkomst de komende dagen nog exponentieel stijgt.

 

Terugbetaling tickets NC

Als je al een ticket voor de NC had geboekt, maak je dan geen zorgen. De penningmeester zorgt voor een spoedige en volledige terugbetaling. Wij gaan ervan uit dat dit via Mollie snel gedaan kan worden. Mocht je nou over twee weken nog steeds niets gezien hebben, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je gegevens. 

 

Houd vol!

De afgelopen dagen heb ik ook gezien dat jullie je verantwoordelijkheid hebben genomen om georganiseerde events te verplaatsen of te annuleren. Ik heb veel respect voor die keuze en hoop dat je het begrip hebt gekregen dat dit verdiend. De komende periode is wederom uitdagend voor ons allemaal. Houd vooral vol en kijk ook nu weer of je met je Kamer op veilige wijze iets kan organiseren wat inspiratie en verbondenheid brengt. Dit voorjaar zagen we enorm veel mooie acties ontstaan, blijf elkaar prikkelen en in beweging houden.
 

Tot 10 oktober

Rest mij te zeggen dat ik jullie allen hoop te zien op 10 oktober tijdens het CvA of één van de online sessies. Houd de website van JCI Nederland en de Facebook groep in de gaten voor de laatste updates rond het programma! 

 

Mocht je vragen hebben, schroom vooral niet om mij te bellen, mailen of appen. 

 

Met optimistische groet,

 

Bas Siers                                                    

National President 2020                               

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.         


En het NC 2020 team:

Boris van der Horst

Ralph Dansen

Ivona Bojic

Petra Groot Nibbelink

Erik Geel

Kim Scholten

Janine Zoer