Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Er is een plekje vrij bij CRM: Relatiemanager van JCI NL!

Team CRM zoekt versterking. Waarom? Nieuwe partners zijn in aantocht, we kunnen wel wat hulp gebruiken. Dus heb je zin in een nieuwe uitdaging? Kom dan kennismaken bij team CRM. Als CRM lid ben je een spil tussen (potentiële) partners van JCI, FB-teams en kamers. Wil jij meewerken aan het binden van nieuwe partners, meer doen met huidige partners en JCI'ers meer laten profiteren van hun lidmaatschap? 

DNA
We zijn een ondernemende club, met een goed netwerk, sociaal en relatie gedreven. Samen faciliteren voor JCI NL zodat JCI alle tools in handen heeft om te kunnen floreren en de verschillende federatiebesturen hun plannen kunnen uitvoeren. Dit op basis van een enorme fun-factor!

Why? 
Wij willen samen met onze (potentiële) partners streven naar duurzame en wederkerige ‘win-win-win’, zodat zowel de partner als de JCI-Kamers en JCI NL waarde uit het partnership halen. Dit betekent dat we elkaar moeten kunnen versterken en niet enkel ‘halen’ door één van beide partijen. 

Denk aan hoe vragen als:

 • Hoe kunnen we bijdragen aan ledengroei
 • Welke partijen kunnen onze leden intellectueel uitdagen?
 • Met welke partijen kunnen we als JCI onze maatschappelijke impact vergroten?


What? 
Als team willen wij onze bestaande partners onderhouden en tegelijkertijd open staan voor nieuwe partners die een bijdrage kunnen leveren aan de doelstellingen van JCI. Een partner kan iedere organisatie zijn (hoe klein ook) die met ons wil samenwerken. Kwaliteit van de partnership gaat bij ons boven kwantiteit van het aantal partnerships. 

How? 
Wij onderhouden gezamenlijk relaties, bewaken afspraken, beheren contactgegevens, vormen de contactpersoon voor organisaties. Tevens zorgen wij voor ‘JCI referentiemateriaal’, gaan wij actief op zoek naar nieuwe partners voor JCI en adviseren en ondersteunen wij de federatiebesturen. Nieuwe partners ontwikkelen wij bij voorkeur bottom-up vanuit lokale initiatieven en kamers. Waarbij we, net zoals met bestaande partners, altijd de verbinding proberen te leggen naar voordelen voor andere kamers en JCI Nederland. Dit laatste doen we mede door de bestaande partners en bijbehorende voordelen zichtbaar te maken voor alle JCI leden. 

Wat niet?
‘Nee, is ook een antwoord’, wij pakken zelf geen (uitvoerende) projecten op en partners die niet passen binnen bovenstaande kaders zullen wij netjes bedanken voor hun aanbod of interesse. Communicatie openhouden of goed doorverwijzen is belangrijker dan altijd ‘ja verkopen’. Tevens zijn wij geen ‘sponsor’ commissie, werken wij niet met standaard sponsorpakketten en zullen we ook niet als zodanig acquisitie plegen. 

Who? 
Laura Teunissen, Ronald van Es, Stephan Mommers, Laurens Mooij, Henk de Vlieger en Bas Wellens. Wij zijn de commissie Relatiemanagement en je kunt contact met ons opnemen voor al je partner gerelateerde vragen of suggesties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Wat zoeken we: 

 1. JCI leden die enthousiast zijn over de club, dit kunnen en willen uitdragen en gewend zijn om op meerdere niveaus gesprekken te voeren 
 1. Bruggenbouwers die gaan voor de langetermijnrelatie en luisteren en doorvragen verkiezen boven zenden 
 1. Commitment voor de lange(re) termijn. Je wordt verkozen voor een periode van drie jaar* en kunt in deze jaren bouwen 
 1. Leden die enerzijds de stabiliteit en gestructureerdheid hebben om een relatie op de lange termijn te onderhouden 
 1. En anderzijds ook de creativiteit en het enthousiasme om samen met de (potentiële) partner zelfstandig concepten te bedenken en te implementeren 
 1. JCI leden die vrijwillig niet zien als ‘vrijblijvend’, afspraak is afspraak. Zeker als het gaat om afspraken met professionele partijen 
 1. Dit kost afhankelijk van de fase van je partners en je eigen ambitieniveau 4 tot 12 uur per maand. 
 1. Een gezonde dosis fun! Samen fun maken creert een sterke basis voor mooie resultaten!


Wat bieden we: 

 1. Een interessante ‘partnerportefeuille’ met circa 3 partners per relatiebeheerder 
 1. De mogelijkheid om via JCI in contact te komen met interessante personen en partijen 
 1. De mogelijkheid om samen met partners concepten te bedenken en te implementeren binnen JCI Nederland en haar kamers 
 1. Een adviserende positie richting het JCI federatiebestuur en haar kamers met betrekking tot partners 
 1. Een uniek kijkje in de landelijke ‘JCI keuken’ over meerdere landelijke periodes 
 1. Een leuk, enthousiast en gemêleerd team dat elkaar scherp houdt en helpt met het zoeken naar nieuwe partners en helpt aan het uitbouwen van de impact van JCI NL

 

* Omdat wij ons realiseren dat een commitment afgeven voor drie jaar niet zomaar wat is willen we geïnteresseerden een meekijk- / inwerkperiode aanbieden van drie maanden, waarna we gezamenlijk kijken of het wat voor je is.