CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4584 - JCI Nederland.jpg

De eerste kamers hebben al hun tickets voor het NC Grenzeloos besteld en daar zijn wij heel blij mee! De 100 early bird tickets zijn zelfs uitverkocht! Er zijn nog tickets beschikbaar om Grenzeloos te genieten op vrijdag, zaterdag én zondag. Ook zijn er nog enkele losse kaarten voor vrijdag en zaterdag. Lees snel verder want de eerste spreker is ook bekend! Meer info op: Grenzeloos 2021.

Via deze weg willen jullie alvast vertellen dat we een grote naam aan ons dagprogramma kunnen toevoegen. Niemand minder dan de CEO van Randstad International BV, Jacques van den Broek, zal aanwezig zijn tijdens het event. Jacques is begonnen al intercedent in de jaren ’80 en opgeklommen tot CEO van Randstad International B.V. Tijdens het event zal hij ingaan op de arbeidsmarkt in tijden van Corona en de internationalisering van bedrijven. Wil jij dit niet missen? Bestel dan vandaag nog je tickets via: www.grenzeloos2021.nl 

In de krant

NC Grenzeloos 2021 wordt al in lokale kranten gepromoot! Lees het hier

Promotiecampagne

Sinds begin dit jaar is de Junior Kamer Zeeuwsch Vlaanderen druk met virtuele bezoeken aan alle kamers in Nederland en België. Daar geven we een korte presentatie en enthousiasmeren we alle leden om in oktober naar ons Zeeuwse landje te komen! Vraag je kamervoorzitter of -secretaris om de datum voor jullie ALV door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat we ook een promo bij jouw kamer doen!

Beschikbare tickets

Via de website van de NC Grenzeloos 2021 zijn de diverse tickets te bestellen

GRENZELOOS GENIETEN PASSE-PARTOUT

Toegang tot de JK welkomstborrel vrijdagavond, volledige toegang vergadering op zaterdag inclusief lunch en alle activiteiten (uitgezonderd degene met een extra bijdrage), toegang borrel zaterdagmiddag, toegang all in galafeest met diner op zaterdagavond, toegang brunch zondagochtend en The Dansant op zondag als afsluiter.

€ 160,00

GRENZELOOS GENIETEN

Volledige toegang tot het programma op zaterdag inclusief lunch en alle activiteiten (uitgezonderd degene met een extra bijdrage), toegang borrel zaterdagmiddag, toegang all in galafeest met diner op zaterdagavond.

€ 130,00

GRENZELOOS DAGJE

Volledige toegang tot het programma op zaterdag inclusief lunch en alle activiteiten (uitgezonderd degene met een extra bijdrage), toegang borrel zaterdagmiddag (geldig tot 18u)

€ 70,00

GRENZELOOS VERGADEREN

Volledige toegang vergadering op zaterdagmiddag inclusief afsluitende borrel zaterdagmiddag (geldig tot 18u)

€ 15,00

 

Teasers programma

Op zaterdag starten we met verschillende activiteiten en workshops. Het programma op zaterdagmiddag zal bestaan uit het CvA voor België en Nederland, daarnaast zullen er verschillende activiteiten in Zeeuws-Vlaanderen plaatsvinden zoals: 

 • Key-notes over cultuurverschillen tussen Nederland en België
 • Workshops met Belgische inslag voor JCI NL leden en met Hollandse inslag voor JCI BE leden
 • Rally langs prominente Zeeuws-Vlaamse bedrijven en – bezienswaardigheden
 • Culinair genieten op bijzondere locatie(s)
 • Een knallend avondfeest

 

pastedGraphic.png

Tips voor het overnachten 

Zeeuws-Vlaanderen en Gent hebben een riant aanbod aan locaties om te overnachten. Gasten van de NC Grenzeloos 2021 krijgen een passend aanbod bij de onderstaande hotels. Daarnaast zijn er enorm veel andere mogelijkheden tot overnachten aan de kust, in knusse air-bnb’s en vele hotels. Alle ondergenoemde hotels liggen binnen acceptabele reistijd van de diverse locaties die wij bij het congres gebruiken:

Golden Tulip L’Escaut **** in Terneuzen 

 • Gelegen naast CVA-locatie 
 • Rechtstreeks boeken, aangeven dat je voor de NC komt voor reductieprijs 

Hampshire Hotel Churchill **** 

 • Gelegen op minder dan 1km van de CVA-locatie 
 • Rechtstreeks boeken, aangeven dat je voor de NC komt voor reductieprijs 

Hotel Hulst 

 • 20km van congreslocatie, vervoer wordt voorzien 
 • Rechtstreeks boeken, aangeven dat je voor de NC komt voor reductieprijs 

Hotel Royal *** 

 • 15km van congreslocatie 
 • Rechtstreeks boeken, aangeven dat je voor de NC komt voor reductieprijs 

NH Gent Belfort **** 

 • 45min van congreslocatie, bij voldoende animo worden er bussen voorzien 
 • Leuk voor mensen die daags na de NC nog willen genieten van een gezellige Vlaamse stad 

Holiday Inn Gent Expo **** 

 • 45min van congreslocatie, bij voldoende animo worden er bussen voorzien 
 • Leuk voor mensen die daags na de NC nog willen genieten van een gezellige Vlaamse stad

 

We hopen dat jullie samen met ons de grenzen willen overschrijden en er met JCI BeNeLux een heerlijk bourgondisch weekend van gaan maken. 

Namens de commissie NC 2021. 

Met vriendelijke groet,
Rob Mulder(voorzitter), Alex van ’t Westeinde, Frederic Kole, Joop Rozijn, Loes van Wijk, Sander Bruggeman, Vincent Boschnitsch, Kimberley D’Hoore